Dark Mode Light Mode

Επιτυχία αθλητή αναρρίχησης του ΕΟΣ Καβάλας 1933

32ο Κύπελλο «Αθ. Λευκαδίτη» Αγωνιστικής Αναρρίχησης (αγώνισμα Δυσκολίας) – “ΜΟΝΟ by Athnes”, Χαλάνδρι. 21 & 22/9/2024. Ο Μάρκος Βακόνδιος αθλητής του συλλόγου μας στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδος στην κατηγορία Παίδων.

Συγχαρητήρια στους προπονητές Πεντεφούντη Κώστα και Αποκατανίδη Κώστα. Συγχαρητήρια και στους γονείς του που είναι πάντα ένα βήμα παραδίπλα να στηρίξουν κάθε του προσπάθεια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη του αγώνα για την άψογη διεξαγωγή! Ο σύλλογος είναι και θα είναι πάντα κοντά του και του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Μετά από ένα απαιτητικό προπονητικά καλοκαίρι ο Μάρκος έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εντός Ελλάδας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φέτος συμμετείχε και σε δύο Ευρωπαϊκά Κύπελλα Νέων στο αγώνισμα boulder.


Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 17:00΄ στα γραφεία του Συλλόγου Ε.Ο.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ 1933 ( Βότση 5) θα πραγματοποιηθεί Πιστοποιημένο Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ για ενήλικες (B.L.S.) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (E.R.C.).

Η πιστοποίηση ισχύει για 3 χρόνια. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους και ειδικότερα σε όσους είναι επαγγελματίες και συναναστρέφονται με κόσμο (δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εκπαίδευση και εμπειρία).

Για να μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον όταν βρεθεί σε μία δύσκολη στιγμή, ελάτε να εκπαιδευτείτε και να πιστοποιηθείτε. Θα διδαχθούν οι παρακάτω ενότητες: • Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, Πλάγια θέση Ανάνηψης, Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, Πνιγμός, Πνιγμονή.

Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης για την πλατεία Καπνεργάτη και τη συνοικία της Παναγίας

Επόμενο άρθρο

Τρίτη 1η Οκτώβρη επαναλειτουργεί ο Πυθαγόρας