Dark Mode Light Mode

Επιτυχημένο τουρνουά ανάπτυξης της Ακαδημίας Ιππασίας Καβάλας της Κωνσταντίνας Κατσίτη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο τουρνουά ανάπτυξης της Ακαδημίας Ιππασίας Καβάλας της Κωνσταντίνας Κατσίτη στο Δάτο Καβάλας!

Την Παρασκευή πήραν την άδεια ικανότητας αθλητή που με επιτυχία απέκτησαν το δίπλωμα τους στην ιππική δεξιοτεχνία και υπερπήδησης εμποδίων! Το Σάββατο ακολούθησε αγώνας ιππικής δεξιοτεχνίας με πλήθος αθλητών τόσο από την Καβάλα όσο και από Σέρρες, Θάσος, Κέρκυρα, Δράμα.

Την ίδια μέρα έγιναν και τα εγκαίνια των Καινούργιων εγκαταστάσεων της Ακαδημίας. Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα υπερπήδησης εμποδιών με τον ίδιο αριθμό αθλητών. Σύνολο συμμετοχών 66, αυτό και μόνο είναι μια τεράστιο επιτυχία.

Ευχαριστούμε πολύ το Επιμελητήριο Καβάλας και τον κύριο Μάρκο Δέμπα για την προσφορά εξοπλισμού, το Ι.ΚΤΕΟ. Καβάλας, τη Ιωαννα Γλύνου (Jo unique Jewellery) για τα κοσμήματα και τα διάφορα αξεσουάρ των πρώτων αθλητών και αυτόν που είχαν τις καλύτερες εμφανίσεις στην τεχνική τους, express oil Athanasiou, το διαιτολόγο – διατροφολόγο Κωστουλας Θεόφιλος, dyslexia Center Παυλιδη, ελιές Γαϊτατζή, το κατάστημα αθλητικών ειδών ‘’athlokinisi xronis’’, κέντρο αποκατάστασης Euromedica Lydia Καβάλας, τον Ερυθρό Σταυρό, το ασθενοφόρο ΥΓΕΙΑ, Akro nail studio – zen spa Center, φυτοπροστασία Βασδέκης, το Πολιτιστικό σύλλογο Δάτου και τον Παναγιώτη Δημητριάδη, τον πρόεδρο Δάτου Λόλακας Γεώργιο.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί όλο αυτό όπως επίσης και όσους παραβρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν όλα αυτά που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Ημερίδα για την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στο λιανικό εμπόριο

Επόμενο άρθρο

«Έφυγε» από τη ζωή η παιδίατρος Ελευθερία Οικονομίδου