Dark Mode Light Mode

Επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον ΑΟΚ ο Περικλής Αμανατίδης: «Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά…»

Για το ενδιαφέρον του ΑΟΚ, για τις επενδύσεις που γίνονται τελευταία στην Ελλάδα και για το ποια ομάδα βλέπει ως φαβορί για να κατακτήσει το Euro 2024, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο πολύπειρος προπονητής, Περικλής Αμανατίδης. Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει ένα ενδιαφέρον αλλά τίποτα παραπάνω από την Καβάλα. Τις επόμενες δέκα μέρες οι ομάδες πρέπει να ξεκινήσουν έναν προγραμματισμό. Εγώ θα έχω βρει την επόμενη προπονητική μου στέγη και μακάρι να δούμε τι θα πετύχουμε.

Μακάρι όλες αυτές οι ομάδες να βρουν το δρόμο τους και να επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ υπάρχει μία τάση αναγέννησης και επενδύσεων και ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν το συναντάμε μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο με διάφορα fund να αγοράζουν ομάδες. Ο επαγγελματισμός είναι μόνο το αποτέλεσμα. Οι προπονητές είναι εκτεθειμένοι σε όλα. Χθες διάβαζα κάπου υπάρχει απογοήτευση για τον Μπαρτζώκα που έχει αναγεννήσει τον Ολυμπιακό και παίζει το κεφάλι του για ένα καλάθι.

Φαβορί είναι η Γαλλία αλλά μέσα στους διεκδικητές είναι η Αγγλία, η διοργανώτρια Γερμανία και η Ισπανία. Πολλές φορές στο Euro βλέπουμε να υπάρχουν εκπλήξεις με πιο τρανταχτά παραδείγματα η Δανία το 1992 και η Ελλάδα το 2004».

πηγή: metrosport.gr

Προηγούμενο άρθρο

Οι «Παραμυθάδες» επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο στα Ηρωικά Ψαρά (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

«Η πολιτεία να σκύψει στα προβλήματα των μεταλλευτικών επιχειρήσεων»