Dark Mode Light Mode

Επόμενες εκδηλώσεις στην παραλιακή οδό

Αρχείου

Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας ικανοποιεί αιτήματα τοπικών συλλόγων. Έτσι εκδηλώσεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα στην παραλιακή οδό:

1) 14 Σεπτέμβρη εκδήλωση του συλλόγου Φίλιππος Καβάλας. Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του στον κλασσικό αθλητισμό. 2)11 Σεπτέμβρη παρουσίαση της δραστηριότητας της σχολής χορού Best Dance. 3)10 Σεπτέμβρη έκθεση τροπαίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν απογευματινές ώρες.


Ο Δήμος Καβάλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΜΦΙΩΝ» συνδιοργανώνουν μία μουσικο –αφηγηματική παράσταση, στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, στο Αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Φιλίππων.

Η παράσταση έχει ως θέμα τη διαχρονικότητα της ελληνικής μουσικής, με τραγούδια από την Αρχαιότητα, παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα, ρεμπέτικα, ρετρό και έντεχνα τραγούδια, τα οποία θα παρουσιαστούν με αρχαία ελληνικά, παραδοσιακά και λαϊκά μουσικά όργανα, από τα τμήματα της χορωδίας και του μουσικού συνόλου του Συλλόγου μας. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 550,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Προηγούμενο άρθρο

Ο Alexander Haditaghi προχωρά σε σημαντική ανακοίνωση για τον ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος γιορτάζει