Dark Mode Light Mode

Επόμενο κρουαζιερόπλοιο την Άνοιξη

Το γνωστό μας κρουαζιερόπλοιο Riviera κατέπλευσε χθες στις 8 το πρωί στο κεντρικό λιμάνι όπου έμεινε μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Ήρθε από τις Συρακούσες κι είχε επόμενο προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Ήταν η 3η του άφιξη. Τελευταία για φέτος. Το επόμενο κρουαζιερόπλοιο θα το περιμένουμε στην Καβάλα τον Μάη. Βέβαια ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει επηρεάσει σημαντικά τα προγράμματα κι έτσι οι αφίξεις του 2024 αλλάζουν. Θα είναι πολλές στην Καβάλα, το πρόγραμμα δεν είναι δυστυχώς οριστικό.

Το Riviera μετέφερε 1.100 περίπου επιβάτες. Οι περισσότεροι Αμερικανοί. Αρκετοί μπήκαν στα 15 λεωφορεία που προσέγγισαν το πλοίο. Για εκδρομές στους Φιλίππους και τη Ξάνθη. Οι υπόλοιποι έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης μας. Όλοι ήταν κατάλληλα ντυμένοι αφού χθες ο καιρός δεν ήταν και τόσο σύμμαχος τους.


Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι χθες Δευτέρα 27/11, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο «AQUA BLUE» δεν θα εκτελέσει το δρομολόγιο του από το λιμάνι του Λαυρίου στις 21:45 μ.μ. για τα λιμάνια Άγ. Ευστράτιος, Λήμνος, Καβάλα, Λήμνος, Άγ. Ευστράτιος, Λαύριο. Επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Καβάλας προς Λήμνο- Αγ.Ευστράτιο- Λαύριο στις 30/11/23 ημέρα Πέμπτη στις 16:30 μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο

Διαδοχικές συνεδριάσεις για τη διάλυση της δημοτικής κοινωνικής «Αλληλεγγύης»

Επόμενο άρθρο

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ως τον Μάη του 2024