Dark Mode Light Mode

Έρχεται η κακοκαιρία Cassandra και φέρνει βροχές αύριο Σάββατο

To φαινόμενο La Nina είναι το φαινόμενο που θα φέρει ένα δύσκολο και βαρύ χειμώνα στην Ευρώπη αλλά όχι στην Ελλάδα και σε κάποιες άλλες χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Το φαινόμενο αυτό σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα ζορίσει αρκετά την Γαλλία την Βρετανία και την Σκανδιναβία.

Παρόλα αυτά όλοι συμφωνούν ότι  σε γενικές γραμμές ο φετινός χειμώνας θα είναι πιο κρύος σε σχέση με πέρσι.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι ήπιοι πρόσφατοι χειμώνες βοήθησαν όλες τις χώρες της Ευρώπης να ξεπεράσουν την Ενεργειακή κρίση καθώς απομακρύνεται η εξάρτηση από το Φυσικό Αέριο της Ρωσίας.

 

Ευχάριστη είδηση , αν βέβαια επιβεβαιωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα 1,10 ή 1,15.

Καμία σχέση με τις περσινές τιμές.

 

Το άλλο μεγάλο θέμα που προκαλεί παγκόσμια ανησυχία είναι τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ιράν με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου  που βρήκε τρόπο να αυξήσει την δημοτικότητα του δεν σταματιέται με τίποτα.

«Θα εκδικηθούμε» είπε και για αυτή την επίθεση.

Καταλαβαίνετε ότι η γενίκευση αυτού του πολέμου είναι άκρως ανησυχητική για όλο τον πλανήτη.

 

Τρώγονται μεταξύ τους οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των ΤΕΜΠΩΝ με αφορμή την πρωτοβουλία του Συλλόγου που δεν εκπροσωπεί όλες τις οικογένειες για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Ο λόγος της διαφωνίας που έχει προκαλέσει και αυτούς τους τριγμούς μεταξύ τους είναι το αντίτιμο των 15 ευρώ με το οποίο διαφωνούν οι περισσότερες οικογένειες των θυμάτων και δικαίως νομίζουμε.

Η πρόεδρος του Συλλόγου η κ.Καρυστιανού που πήρε την απόφαση για να μπει αντίτιμο στην συναυλία δέχεται τα πυρά από τις περισσότερες οικογένειες των θυμάτων και στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει αυτή της την απόφαση τα έκανε χειρότερα.

Το πιο σωστό θα ήταν να μπει στην συναυλία αυτή ένα εισιτήριο με ένα συμβολικό ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα της συναυλίας και ότι περισσέψει να καταλήξει σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.

 

Μεγαλύτερος επικριτής της κ. Καρυστιανού είναι ο κ.Αντώνης Ψαρόπουλος πρώην σύζυγος της.

Μετά από αυτό το κύμα των αντιδράσεων κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την συναυλία ,ΑΝ γίνει !

 

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο οι προσκλήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στους δύο πρώην πρωθυπουργούς για να παραβρεθούν στην εκδήλωση για τα 50α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας από την ίδρυση της παραμένουν αναπάντητες.

Παρασκευή κοντή γιορτή.

 

Κακοκαιρία Cassandra: Έρχεται από την κεντρική Μεσόγειο την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου με ισχυρές βροχές και μποφόρ αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζει και πολύ την δική μας περιφέρεια.

Η Cassandra σύμφωνα και με τις τελευταίες προβλέψεις φαίνεται να μας επηρεάζει το Σάββατο από το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Μεγάλο ντέρμπι στο Οφρύνιο αλλά είναι νωρίς να… βγει ο πρωταθλητής ,  το πρόγραμμα στη  Β` κατηγορία