Dark Mode Light Mode

Έρχεται καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα βροχές!

Η τελευταία και πιο πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρίας Interview για όλα όσα απασχολούν την πολιτική ζωή του τόπου  αυτή την περίοδο δείχνουν πρώτη τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 24,4 % το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση με 14,7% και τον ΣΥΡΙΖΑ στην τέταρτη θέση με ποσοστό κάτω από το 8%.

Όσο αφορά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης είναι πρώτος και με διαφορά με ένα ποσοστό της τάξης του 45% με δεύτερο τον Πολάκη να συγκεντρώνει το 15,4% και τρίτο τον Φάμελλο με ποσοστό 12,5%.

Καταλαβαίνετε ότι αν αυτές οι προβλέψεις επαληθευτούν θα είναι βουτυράκι στο ψωμάκι του ΠΑΣΟΚ αφού μία ενδεχόμενη νίκη του Κασσελάκη θα τελειώσει οριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα όσο αφορά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας θα δώσουν την μάχη σώμα με σώμα αν και αυτό που προκύπτει από την δημοσκόπηση είναι ότι υπάρχει μία διάθεση να χάσει ο Ανδρουλάκης και να αλλάξει πρόεδρο το ΠΑΣΟΚ.

 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ πάμε για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με καλοκαιρινές θερμοκρασίες αφού στην Καβάλα το θερμόμετρο τόσο το ερχόμενο Σάββατο όσο και την ερχόμενη Κυριακή θα αγγίξει τους 27 βαθμούς κελσίου.

 

Ευτυχία μεγάλη η αποχή του Κοκλώνη και της εκπομπής του J2US από τα τηλεοπτικά δρώμενα προς το παρόν.

Είναι ορισμένοι άνθρωποι  που δεν αντέχονται όσο υπομονή και να κάνεις.

Σε αυτά τα πρόσωπα περιλαμβάνεται  και ο Κοκλώνης ως παρουσιαστής που εκφράζει στην χώρα  το Star System της παρακμής.

 

Το είδαμε και αυτό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με παπιγιόν !

Αυτή ήταν η εμφάνιση του στην βραδιά  βράβευσης του στις ΗΠΑ.

Ο Μητσοτάκης τιμήθηκε με το βραβείο του Παγκοσμίου Πολίτη του Ατλαντικού Συμβουλίου και το παρέλαβε από τα χέρια του Διευθύνοντα Σύμβουλου της Pfizer, δρ. Αλμπερτ Μπουρλά.

Ο άνθρωπος από τα χείλη του οποίου κρεμόμασταν τα δύσκολα χρόνια της Υγειονομικής κρίσης.

 

Η θερμοκρασία των ελληνικών θαλασσών ανέβηκε άνω του 1,5°C τα τελευταία 30 χρόνια, σύμφωνα με το Meteo.

Ειδικότερα, στις 11/9, επιστήμονες της μονάδας Μeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών δημοσίευσαν στο διεθνές περιοδικό Atmosphere εργασία με θέμα τη μελέτη των τάσεων βασικών κλιματικών παραμέτρων στην Ελλάδα την περίοδο 1991-2020. Η μελέτη αφορούσε τις τάσεις μεταβολής της θερμοκρασίας, της βροχόπτωσης και της θερμοκρασίας θάλασσας την τελευταία τριακονταετία. Τα δεδομένα που αναλύθηκαν προέρχονται από την ευρωπαϊκή υπηρεσία Copernicus.

Βλέπω μέχρι και τέλη Νοεμβρίου να συνεχίζονται οι βουτιές και όχι μόνο για τους χειμερινούς κολυμβητές.

 

Έγινε και το  τηλεοπτικό de bate με τους υποψήφιους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ που υπερασπίστηκαν τις θέσεις τους και προσπαθήσουν με τις ερωτήσεις τους να εκθέσουν τους αντιπάλους τους.

Κάποιες φορές τα κατάφεραν κάποιες όχι.

Το σίγουρο είναι ότι οι εκλογές αυτές αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

«The Roadshow»: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ταξιδεύει σε Καβάλα & Θάσο! (video)