Dark Mode Light Mode

Εργαστήριο φωτογραφίας από τον Δημήτρη Μουγκό & έκθεση σε συνεργασία με τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και το φεστιβάλ Cosmopolis σας προσκαλούν σε ένα διήμερο εργαστήριο φωτογραφίας σκηνής με τον φωτογράφο Δημήτρη Μουγκό. Ο Δημήτρης Μουγκός σπούδασε φωτογραφία στην Αθήνα και στο Λονδίνο.

Συμμετείχε στη Photobiennale της Θεσσαλονίκης το 2023 με τη συλλογή του “Κάνα δυο φωτογραφίες”, με εικόνες που καταγράφουν την πορεία των συναυλιών της ομάδας του και αφηγούνται παράλληλα την ιστορία μιας μακρόχρονης φιλίας.

Στο εργαστήριο, την Δευτέρα θα γνωρίσουμε τον φωτογράφο και το έργο του και θα μας εισάγει στη φωτογραφία σκηνής και backstage. Το ίδιο βράδυ θα εξασκηθούμε πρακτικά στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και της Ιουλίας Καραπατάκη.

Την Τρίτη, στο δεύτερο μέρος του εργαστηρίου, οι φωτογραφίες της άσκησης θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν. Οι φωτογραφίες του εργαστηρίου θα εκτυπωθούν και θα εκτεθούν στην αυλή του φάρου από την Τετάρτη μέχρι και το τέλος του Cosmoworld.

Μέγιστος αριθμός ατόμων: 20. *Δήλωση συμμετοχής μέσω email στο info@cosmopolisfestival.gr με θέμα “Photo – Workshop”*: https://cosmopolisfestival.gr/show-item/cosmoworkshops/.

πηγή: Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Ν. Καβάλας: Επανέρχεται η έντονη ζέστη, «σκαρφαλώνει» ακόμη υψηλότερα ο υδράργυρος

Επόμενο άρθρο

Cocktail Summer Nights στο 1901 Old Town Cafe Wine Bar με... δροσερές «μίξεις» που κατεβάζουν τη θερμοκρασία