Dark Mode Light Mode

Ετήσια γιορτή Γυμναστικής Αθλητικής Ακαδημίας Παγγαίου (φωτογραφίες)

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής διεξήχθη η ετήσια γιορτή της γυμναστικής του συλλόγου μας.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν, ευχαριστήθηκαν και παρουσίασαν στον κόσμο που γέμισε για ακόμα μια φορά το κλειστό, ένα δείγμα της δουλειάς που έκαναν όλη τη χρονιά και καταχειροκροτηθηκαν από στους γονείς τους συγγενείς και τους φίλους τους.

Στην γιορτή μας παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού και απασχόλησης κύριος Στέλιος Ιγνατιάδης ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κοκκινοχώματος κύριος Βεβεκλης Ευάγγελος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Χριστοδουλίδης Γιώργος.

Φέτος ο στόχος της ομάδας μας ήταν να συμμετέχουμε σε περισσότερες διοργανώσεις της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και αυτό επετεύχθη έχοντας:

  • 16 συμμετοχές στην Ενόργανη Γυμναστική!
  • 5 συμμετοχές στο Τραμπολίνο!
  • 45 συμμετοχές στην Γυμναστική για Όλους!

Ο πήχης ανεβαίνει και ο στόχος για την νέα σεζόν είναι να προωθηθούν ακόμα περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες στα αγωνιστικά τμήματα καθώς να κάνουμε το ντεμπούτο και στο Παρκούρ αλλά και σε άλλα αθλήματα (Άρση Βαρών).

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας που μας στήριξαν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς την εταιρεία Akrolithos S.A., το Ikteokavalas autovision, στον Σταυρό Καβάλας, το καταστήμα Nova Eleftheroupolis καθώς και το φωτογραφείο Studio Papaevagelou που ανέλαβε την κάλυψη της εκδήλωσης και μπορείτε από το κατάστημα τους να προμηθευτείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από όλα τα παιδιά.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται για όλα τα τμήματα και αυτή την εβδομάδα, ενώ τον Ιούλιο θα συνεχίσουν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τα αγωνιστικά τμήματα!!

πηγή: Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου

Προηγούμενο άρθρο

Συνάντηση του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη με τη διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας

Επόμενο άρθρο

«Ταξίδι στα Βαλκάνια για συμφωνική ορχήστρα, μεικτή χορωδία και αφηγητή» στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων