Dark Mode Light Mode

Έτοιμος να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο κόμμα!

Η υποψηφιότητα του Πολάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αποτελέσει και το τελειωτικό χτύπημα σε ένα κόμμα που τους τελευταίους μήνες κατεβάζει ρολά και οδεύει προς οριστικό κλείσιμο.

Αυτό το καταλαβαίνουν όλοι εκτός από τον πρόεδρο και όσοι είναι δίπλα του και δίνουν μία διαφορετική ερμηνεία σε όλα αυτά που γίνονται στο κόμμα το τελευταίο διάστημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ένα κόμμα που οδηγείται στο λουκέτο και θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να βρεθεί η παράταξη που θα αντιπολιτευτεί τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία που από τους πρώτους κιόλας μήνες της δεύτερης θητείας του κάνει απανωτά λάθη ενώ η αλαζονεία αρκετών στελεχών της κυβέρνησης έχουν αλλάξει το προφίλ του κόμματος.

 

Ρε παιδιά μήπως ο Τσιτσιπάς θα πρέπει να κάνει μερικές συνεδρίες διατήρησης του θυμού του;

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος έχει θέμα και θα πρέπει να ζητήσει βοήθεια γιατί αυτές οι αντιδράσεις του ανησυχούν όλους όσους είναι δίπλα του.

Προχθές στην διάρκεια ενός αγώνα διπλού μικτού μετά από ένα λάθος που στέρησε στην ομάδα του ένα πόντο κόντεψε να σπάσει την ρακέτα του χτυπώντας της με δύναμη στο κορτ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει θεματάκια στην συμπεριφορά του που θα πρέπει να λύσει για να μπορέσει να πάει παρακάτω σε όλα τα επίπεδα.

 

Ακόμα και αυτή η πρόσφατη μεταβολή του καιρού που σε αρκετές περιοχές της χώρας προκάλεσε πλημμύρες εδώ στην Καβάλα δεν μας επηρέασε και πολύ.

Με το ζόρι να βρέξει το βράδυ της Παρασκευής και το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Πάντως παρά το γεγονός ότι έχει αλλάξει ο μήνας και ημερολογιακά διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Φθινοπώρου , παρά την καιρική αστάθεια οι Βαλκάνιοι τουρίστες συνεχίζουν αμέριμνοι να κάνουν τις διακοπές τους στο Νομό Καβάλας.

Προχθές τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και είχε τέτοια κίνηση που σου έδινε  την εντύπωση ότι είμαστε στα μέσα Ιούλη.

 

Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις  στην πυρκαγιά του  Παγγαίου σηκώσανε και πάλι τα ελικόπτερα που προχθές Κυριακή κάνανε αρκετά δρομολόγια με τους κουβάδες γεμάτους προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα.

 

Ο γάμος του Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία και στο εντυπωσιακό KOSTA NAVARINO είναι ο γάμος του καλοκαιριού και ίσως ο γάμος της χρονιάς.

Με πολλές διασημότητες κυρίως από τον κόσμο του ΝΒΑ σε ένα γάμο βγαλμένο από ταινία.

Καλεσμένος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έδωσε το παρόν με την σύζυγο του.

Καλεσμένος ο Κυριάκος ήταν και στο γάμο του Κασσελάκη αλλά δεν πήγε.

 

Και μιας και μιλάμε για γάμους να έχετε υπόψη σας ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε παντρεύτηκε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη του Survivor.

Μπορεί να ήταν ζευγάρι με τον Βασσάλο για πολύ καιρό αλλά άλλον επέλεξε για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

«Ταξίδι» πάνω από το Ποδοχώρι Παγγαίου! (φωτογραφίες-video)