Dark Mode Light Mode

Ευαγγελία Δρακονάκη: Δεν είναι απαραίτητο να κατασκευαστεί πάλι η γέφυρα

Η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Δρακονάκη μίλησε στην Πρωινή για την πεσμένη γέφυρα.

Όπως είναι γνωστό η μελέτη του από εδώ και πέρα έργου παραδόθηκε στην Περιφέρεια ΑΜΘ πρόσφατα. Τώρα πρέπει να παρθεί απόφαση για το αν τα συντρίμμια απλώς απομακρυνθούν ή αν η γέφυρα ξαναγίνει.

Ο Δήμαρχος ζητά το δεύτερο. Έχει εκφράσει αυτήν την άποψη. Η κ. Δρακονάκη δείχνει να διαφωνεί. Δήλωσε μεταξύ άλλων: « Κατά τη γνώμη μου η εκ νέου κατασκευή της γέφυρας δεν είναι απαραίτητη. Ενώνει το… πουθενά με το … τίποτα.

Η κυκλοφορία στην περιοχή έχει αποκατασταθεί πλήρως. Αν όντως χρειαστεί να κατασκευαστεί κόμβος μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο (για να διευκολύνει μια νέα χρήση του), μπορεί να μελετηθεί και χωρίς την επανακατασκευή της γέφυρας.

Μπορεί να επιλεχθεί μια άλλη λύση προσβασιμότητας. Όλα είναι θέμα μελέτης (αν όντως υπάρχει ανάγκη κόμβου στην είσοδο του παλιού Νοσοκομείου). Χρειάζεται στο θέμα μια καλύτερη προσέγγιση. Αντίθετα πρέπει να πιέσουμε για την ολοκλήρωση της Περιμετρικής. Τα προηγούμενα 4 χρόνια δεν κάναμε ως Δήμος, τίποτα για την εκκρεμότητα. Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο».

Προηγούμενο άρθρο

Λίγες ελπίδες να διατηρηθεί η Δημωφέλεια

Επόμενο άρθρο

Αποχή των δικηγόρων της Καβάλας, υποθέσεις αναβλήθηκαν για το 2025!