Ευχές- εκδηλώσεις τοπικών συλλόγων

 Ευχές- εκδηλώσεις τοπικών συλλόγων

*Ευχαριστήρια ανάρτηση του συλλόγου Πνοή για την προσφορά τροφίμων πριν τα Χριστούγεννα από παιδιά, πρωτοβουλία του Γιάννη Μαλαθουνιάδη: Γεμίζει η ψυχή σου με όμορφα συναισθήματα όταν συναντάς μια ομάδα νέων παιδιών που δεν τα γνωρίζεις, εκείνα όμως, έρχονται και βρίσκονται δίπλα σου στην Πνοή, και υποστηρίζουν το έργο της. Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ! Γιάννη Μαλαθουνιαδη χαιρόμαστε πολύ που σε γνωρίσαμε. Το δέσιμο αυτής της παρέας είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Πάντα τέτοια! Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα καλύψουν ανάγκες των οικογενειών μας και σίγουρα θα πιάσουν τόπο.Με την κίνησή σας αυτή σίγουρα δώσατε από καρδιάς αγάπη και ευτυχία.

*Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κιβωτός εύχονται στα μέλη, στο χορευτικό τμήμα και σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με αγάπη.

*Ευχές από το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας: Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία αγάπη και ευτυχία. Προσοχή στου δρόμους οδηγάμε προσεκτικά.

*Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το σύλλογο των Μικρασιατών Καβάλας: Η χορωδία μας συμμετείχε στις 21 Δεκεμβρίου, στα “Γλυκά Χριστούγεννα” που διοργάνωσε ο Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ζυγού, στο Ζυγός Καβάλας. Τους είπαμε παραδοσιακα κάλαντα περιοχών της Μικράς Ασιας και τους τραγουδήσαμε αρκετά Μικρασιάτικα και ρεμπέτικα τραγούδια. Ευχαριστούμε τον οικοδεσπότη σύλλογο για την πρόσκληση και τη ζεστή φιλοξενία, καθώς επίσης τους χορωδούς και τον χοράρχη μας Απόστολο Αθιανό για την άψογη εκπροσώπηση του Συλλόγου.

* Η Θρακική Εστία Καβάλας διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση: “Ιστορία χωρίς όνομα “, στο θέατρο “Αριστοτέλειο”. Το έργο αναφέρεται στην ιστορία του Ίωνα Δραγούμη και της Πηνελόπης Δέλτα. Παίζουν αξιόλογοι ηθοποιοί :Τάσος Νούσιας, Μπέτυ Λιβανού κ. α.

*Ανακοίνωση του συλλόγου της Χωράφας:  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος (23 Δεκέμβρη) μικροί μεγάλοι από το Πολιτιστικό Σύλλογο Χωράφας,  βγήκαν στους δρόμους της συνοικίας τους και είπαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στους κατοίκους της συνοικίας τους. Όλα ήταν υπέροχα, άλλοι μας περίμεναν με τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες, τα φουντανάκια για να μας κεράσουν, άλλοι τραγουδούσαν μαζί μας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλές γιορτές και να είμαστε γεροί του χρόνου να τα ξαναπούμε.

*Ο Σύλλογος ΚΕΛ Νεάπολις πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο γλέντι για το οποίο ευχαριστεί: Τους Ιχνηλάτες, το σύλλογο Μικρασιατών, τη Θρακική Εστία, το σύλλογο ΚΕΘΕΑ Κιβωτός, το Λύκειο των Ελληνίδων, το Χορευτικό Όμιλο Καβάλας, το σύλλογο Πεντακοσίων- Αγίας Βαρβάρας, Μυτιληναίων, τη μπάντα «Παιδιά της Παράδοσης». Τις δασκάλες χορού Ελένη Κοτανίδου- Ιωάννα Βασιλειάδου, τα μέλη του συλλόγου και του διοικητικού συμβουλίου που συνετέλεσαν να έχουμε ένα πετυχημένη παραδοσιακό γλέντι.

* Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της πόλης μας με δύο εκδηλώσεις. Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκέμβρη λειτούργησε στο ΛΕΚ Εργαστήρι ζωγραφικής και χειροτεχνίας με θέμα “Οι μπότες των ξωτικών”, ενώ τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του ΛΕΚ παρουσιάζοντας μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τίτλο “Μια πόλη χωρίς Χριστούγεννα’ βασισμένη σε σενάριο που δημιούργησαν τα ίδια τα παιδιά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

 

 

Διαβάστε επίσης