Dark Mode Light Mode

Ευστρατία Χριστοδούλου: «Θα σηκώσουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμα πιο ψηλά!»

Για τα αποτελέσματα του ψηφοδελτίου στο οποίο ήταν υποψήφια, η Ευστρατία Χριστοδούλου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, ευχαριστώντας όσους τη στήριξαν στον πρόσφατο της προεκλογικό αγώνα:

«1120 ευχαριστώ 1120 φιλιά και αγκαλιές! Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στο αξιόλογο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Ν. Καβάλας! Ευχαριστώ πολύ για αυτό το υπέροχο ταξίδι σε όλο τον Νομό!

Εμπειρίες απερίγραπτες γνωριμία με πολλούς ανθρώπους χαμόγελα και θετική αποδοχή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και σε αγαπημένους φίλους για την έμπρακτη και ουσιαστική βοήθειά τους, σε φίλους εθελοντές σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε που φέρθηκαν άψογα και με αγάπη!

Ονόματα δεν θα αναφέρω γιατί μπορεί να αδικήσω κάποιο/α τα κρατάω όμως στην καρδιά μου σα φυλακτό! Η φράση που με έκανε πιο δυνατή και με πείσμωσε ακόμα περισσότερο….. Θα τρέξεις για το Κόμμα η σε έβαλαν απλώς για συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο???

Θα τρέξω με όλη μου την ψυχή όταν αναλαμβάνω κάτι το τελειώνω με το μέγιστό που μπορώ να δώσω! Πάντα μάχομαι στη ζωή μου από μικρό παιδί! Ευχαριστώ όσους ήσασταν η δύναμη μου!
Τέλος θα ευχαριστήσω όλους όλες τους συνυποψήφιούς μου Χρήστο, Σοφία, Δημήτρη, Λεωνίδα, Γιάννη τιμή μου που σας γνώρισα!

Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει με ενότητα και συστράτευση θα σηκώσουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμα πιο ψηλά! Η αρχή έγινε συνεχίζουμε….».

Προηγούμενο άρθρο

Οδεύουμε σε 4-0; Ισχυρό σενάριο κατανομής εδρών του Νομού Καβάλας στις επόμενες εκλογές

Επόμενο άρθρο

Ημέρα γνωριμίας με το Μουσικό Σχολείο Καβάλας