Γράφει ο Στάθης Χαρπαντίδης
Ήταν ένα Σάββατο διαφορετικό από τα άλλα, ένα Σάββατο αφιερωμένο σ’ ένα ξεχωριστό σνακ την πίτσα που εμείς οι Έλληνες την αγαπήσαμε πολύ, μπορεί και περισσότερο από τους Ιταλούς, είναι μια λατρεία σαν τα μακαρόνια!
Η ομάδα του Γιάννη Σωτηρέλη άναψε τον ξυλόφουρνο του «μεζεδοπεϊνιρλάδικου Μενέλαος» ζύμωσε και φούρνισε εξαίσιες πίτσες αλλά και ρουστίκ πεϊνιρλί για όλους τους καλεσμένους που συγκεντρώθηκαν σε αυτήν τη γευστική βραδιά.
Από τις 10 γεύσεις που δοκίμασα ξεχώρισα την κλασσική Μαργαρίτα, την μεσογειακή και την πίτσα με παστουρμά και κασέρια. Το πεϊνιρλί που άρεσε κατά γενική ομολογία στην ομήγυρη ήταν αυτό με το λουκάνικο μαύρου χοίρου, η νέα γεύση στο μενού του μεζεδοπεϊνιρλάδικου «Ο Φούρνος του Μενέλαου». Γιάννη σε ευχαριστούμε για την φιλοξενία.