Dark Mode Light Mode

Φωτιά σε τζετ σκι στην Τούζλα – Τροχαίο ατύχημα στο Λιμένα Θάσου

φωτογραφία αρχείου

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καβάλας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την εκδήλωση φωτιάς σε τζετ σκι, στη θαλάσσια περιοχή Τούζλας Καβάλας.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή μετέβησαν το ταχύπλοο (Τ/Χ) “STINGRAY”, σημαίας Βουλγαρίας καθώς και ναυαγοσώστες με κανό, οι οποίοι περισυνέλεξαν τους δύο (02) επιβαίνοντες του τζετ σκι και τους αποβίβασαν στην ακτή καλά στην υγεία τους, ενώ με τη συνδρομή του Τ/Χ το τζετ σκι μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή Ορφανίου.


Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου για τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη Χερσαία Ζώνη του Λιμένα Θάσου, όταν ένα Ε.Ι.Χ όχημα παραβίασε πινακίδα υποχρεωτικής διακοπής πορείας «STOP» και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα δίκυκλο όχημα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Θάσου που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη ο οδηγός του Ε.Ι.Χ. για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. (Σωματική βλάβη από αμέλεια).


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-70χρονου, από το λιμάνι της Θάσου προς το λιμάνι της Κεραμωτής με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ” Ν.Π. 11589.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Η Δύση σε παρακμή συνεχίζει να είναι ένα πρότυπο

Επόμενο άρθρο

Εγκαίνια πάρκου στη Νυρεμβέργη, όπου οι σχέσεις των αδελφοποιημένων πόλεων «ριζώνουν» με δενδροφυτεύσεις