Dark Mode Light Mode

Γ` Εθνική: Εκτός έδρας αποστολές για Νέστο και ΜΑ Ορφανίου – ΕΠΣΚ: Ντέρμπι σε Νέα Πέραμο και Κοκκινόχωμα

Δύσκολες αποστολές για Νέστο και για ΜΑ Ορφανίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής.

Ειδικά ο ΜΑ Ορφανίου ταξιδεύει στον Εύοσμο για να παίξει απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την πρώτη θέση. Η ομάδα του Δήμου Παγγαίου προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα εντός έδρας κόντρα στον Πανδραμαϊκό ενώ ο Αγροτικός Αστέρας έφερε ισοπαλία στη Χρυσούπολη με Στρατηλάτη, Ψάλτη, Μελισσόπουλο στο αρχικό σχήμα και Καθάριο να παίζει ως αλλαγή.

Ο Νέστος θα παίξει στο νομό Κιλκίς με την Αναγέννηση Πλαγιάς εκεί όπου αγωνίζεται στα 44 του χρόνια ο Σάββας Παντελιάδης, ο οποίος πέρασε από τον ΑΟΚ επί εποχής Μάκη Ψωμιάδη στη Γ` Εθνική. Η ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη ξεκίνησε με ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα της απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Νέστος αλλά και ο ΜΑ Ορφανίου δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Είναι αγωνιστική πάντως με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια. Στο Παραλίμνι ο τοπικός Απόλλων του Νίκου Καραμπετάκη, φιλοξενεί τον φιλόδοξο Πανδραμαϊκό ενώ σπουδαίο παιχνίδι στην Ξάνθη με τον Ορφέα να υποδέχεται την Αλεξανδρούπολη. Στον Ορφέα Ξάνθης στη θέση του τεχνικού διευθυντή επέστρεψε ο Παναγιώτης Καμαράκης. Οι αγώνες ξεκινάνε στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Το πρόγραμμα στον 1ο όμιλο και οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

Αναγέννηση Πλαγιάς – Νέστος Χρυσούπολης Γκαϊτατζής, Σιαμάνης, Κοτανίδου (Δράμας)

Αγροτικός Αστέρας – ΜΑ Ορφανίου: Ρηγόπουλος, Χριστοδούλου, Γκόγκος (Ημαθίας)

Απόλλωνας Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκός: Μυλοπούλου (Καβάλας), Δεδονάκης, Γεωργαντέλης(Καβάλας)

Δόξα Δράμας – Θερμαϊκός: Δραγούσης, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος (Κιλκίς)

Ορφέας Ξάνθης – Αλεξανδρούπολη: Κεφαλάς, Κρυωνάς, Βακουφτσής (Σερρών)

Εθνικός Σοχού – Άρης Αβάτου: Μιχαηλίδης, Βλαδίκας (Πέλλας), Χρυσαϊδης (Χαλκιδικής)

 

Α` κατηγορία ΕΠΣΚ: Ντέρμπι σε Νέα Πέραμο και Κοκκινόχωμα

Με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος Βύρωνας έχει ρεπό ενώ στη Νέα Πέραμο και στο Κοκκινόχωμα θα γίνουν τα δυο ντέρμπι του Δήμου Παγγαίου. Στη Νέα Πέραμο ο Βρασίδας υποδέχεται τον Ορφέα που έχει 3 στα 3 και ένα ρεπό.

Αρκετές ιδιαιτερότητες σε αυτή την αναμέτρηση: Προβατίδης έχει περάσει πρόσφατα από τον πάγκο του Ορφέα ενώ οι: Σεμερτζίδης, Κυγάης, Περκουλίδης έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου της Ελευθερούπολης. Ακόμη θα βρεθούν αντίπαλοι… μπαμπάς και γιος, ο Παύλος προπονητής στον Βρασίδα, ο Ανέστης παίκτης του Ορφέα. Στο Κοκκινόχωμα ο Αετός είναι αήττητος μέχρι τώρα ενώ το Βυζάντιο ψάχνει την πρώτη του μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα.

Με σημαντικές απουσίες ο Άρης Πηγών υποδέχεται τη Δόξα Αμυγδαλεώνα η οποία προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες με Κεραυνό Ελευθερών και Δόξα Θεολόγου. Η Αναγέννηση Λιμεναρίων έχει την ταμπέλα του φαβορί με αντίπαλο τον Άρη Ζυγού ενώ ο Παγγαιϊκός θέλει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη Πρίνου. Μεγάλο ενδιαφέρον και στο γήπεδο των Ελευθερών, όπου εκεί ο Κεραυνός έχει δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και υποδέχεται τη Δόξα Θεολόγου που με Στυλιανού στον πάγκο μετράει μια σημαντική νίκη στην έδρα του Αμυγδαλεώνα.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Α` κατηγορία 5η αγωνιστική

Σάββατο 15.00

Βρασίδας ΝΠ – Ορφέας Ελευθερούπολης

Βυζάντιο – Αετός Οφρυνίου

Άρης Πηγών – Δόξα Αμυγδαλεώνα

Κυριακή 15.00

Κεραυνός Ελευθερών – Δόξα Θεολόγου

Παγγαιϊκός – Άρης Πρίνου

Αναγέννηση Λιμεναρίων – Άρης Ζυγού

Ρεπό ο Βύρωνας

Βαθμολογία: Βύρωνας 10,  Ορφέας Ελευθερούπολης 9, Αετός Οφρυνίου 8, Αναγέννηση Λιμεναρίων 7, Άρης Πηγών 7, Κεραυνός Ελευθερών 6, Βρασίδας ΝΠ 6, Δόξα Θεολόγου 6, Δόξα Αμυγδαλεώνα 4, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3, Άρης Πρίνου 3, Άρης Ζυγού 0, Παγγαιϊκός 0.

 

Β` κατηγορία

Στον Α` όμιλο το παιχνίδι ανάμεσα στο Παγγαίο και στον Κεραυνό Κρηνίδων παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα που έχει το απόλυτο των βαθμών παίζει στην έδρα του με την ομάδα του ΜΑ Φιλίππων.

Στον Β` όμιλο ο Ατρόμητος Χαλκερού που έχει το απόλυτο των βαθμών ταξιδεύει στη Θάσο για να παίξει στη δύσκολη έδρα του Κεραυνού Καλλιράχης.

 

Α` όμιλος – πρόγραμμα και βαθμολογία

Σάββατο 15.00

Παγγαίο – Κεραυνός Κρηνίδων

ΑΕΚ Καβάλας – Ασπίδα Πολυστύλου

Κυριακή 15.00

Ελπίδες – Μακεδονικός Αμισιανών

Άγιος Λουκά ς- Καβάλα 2004

Κυριακή 11.00

Ατρόμητος Ακροβουνίου – Ηρακλής Καβάλας

ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα – ΜΑ Φιλίππων

Βαθμολογία: ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 12, Κεραυνός Κρηνίδων 9, Ατρόμητος Ακροβουνίου 9, ΑΕΚ Καβάλας 9, Παγγαίο 6, ΜΑ Φιλίππων 6, Καβάλα 2004 5, Ηρακλής Καβάλας 4,  Άγιος Λουκάς 3, Μακεδονικός Αμισιανών 3, Ασπίδα Πολυστύλου 1, Ελπίδες Καβάλας 0.

 

Β` όμιλος

Κυριακή 11.00

Κεραυνός Καλλιράχης – Ατρόμητος Χαλκερού

Αίας Παναγίας – Πανιώνιος Ξεριά

Απόλλωνας Χρυσοχωρίου – ΠΑΟΚ Καβάλας

Κυριακή 15.00

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης – Θεαγένης

ΑΟ Ποταμιάς – Μακεδονικός Αγιάσματος

Βαθμολογία: Ατρόμητος Χαλκερού 12, ΑΟ Ποταμιάς 9, ΠΑΟΚ Καβάλας 8, Πανιώνιος Ξεριά 6, Κεραυνός Καλλιράχης 5, Απόλλων Χρυσοχωρίου 4, Αίας Παναγίας 3, Καρβάλη 3, Μακεδονικός Αγιάσματος 2, Θεαγένης 1.

Προηγούμενο άρθρο

Επανέρχεται σε δραστηριότητα και η Λέσχη Ποντίων Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Δύσκολη αποστολή για Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας - Φαβορί ο ΓΣΕ στο Ναύπλιο (πρόγραμμα σε Α2 Μπάσκετ/Βόλεϊ)