Dark Mode Light Mode

Γ. Παναγιωτίδης: «Θα δώσουμε έναν αγώνα με επιχειρήματα, εντιμότητα, σοβαρότητα και καθαρά λόγια»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κατέθεσε το συνδυασμό του

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Γιάννης Παναγιωτίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επιχειρηματίες – επαγγελματίες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, καταθέσαμε σήμερα το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Νιώθω πραγματικά ικανοποίηση γιατί αυτή η συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες ολοκληρώνεται σήμερα με την επίσημη κατάθεση του συνδυασμού μας στην Εκλογική Επιτροπή.

Συνολικά 66 υποψήφιες και υποψήφιοι (18 γυναίκες και 48 άντρες)  προερχόμενοι και από τους πέντε δήμους της Π.Ε. Καβάλας συμμετέχουν στον συνδυασμό μας στέλνοντας το μήνυμα της συνεργασίας, της ενότητας και της κοινής πορείας.

Όλοι οι υποψήφιοι είναι πετυχημένοι στον επαγγελματικό κλάδο όπου δραστηριοποιούνται και μέσα από τη δουλειάς τους απέδειξαν ότι στηρίζουν το επιχειρείν συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Είναι άνθρωποι καταξιωμένοι, με προσφορά στον τόπο, που αγαπούν τη δουλειά τους.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και αποφάσισαν να συμμετέχουν στο συνδυασμό συμβάλλοντας σε αυτήν την όμορφη προσπάθεια. Μια προσπάθεια, στην οποία ο κάθε ένας υποψήφιος και η κάθε μια υποψήφια καταθέτουν τις δυνάμεις του για να αλλάξει σελίδα το Επιμελητήριο Καβάλας.

Στις μέρες που απομένουν, μέχρι την εκλογική αναμέτρηση στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου, όλοι μαζί θα  δώσουμε ένα αγώνα που θα στηρίζεται στα επιχειρήματα, στην εντιμότητα, στην σοβαρότητα και στα καθαρά λόγια. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε όλους τους επιχειρηματίες, από την παραλία του Οφρυνίου μέχρι την Κεραμωτή και από το Παγγαίο μέχρι την Θάσο, για τις προτάσεις και τις θέσεις του προγράμματός μας.

Όλο το επόμενο διάστημα θα επισκεφθούμε όσο το δυνατόν περισσότερους επιχειρηματίες – επαγγελματίες για να ακούσουμε και τις δικές τους προτάσεις, να συζητήσουμε, ώστε όλοι μαζί από κοινού να διαμορφώσουμε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την περιοχή μας».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καβάλας τίμησε τη μνήμη των πεσόντων κατά τους ηρωικούς αγώνες του 1940

Επόμενο άρθρο

Ν. Παναγιωτόπουλος στον ΣΚΑΪ: «Η πρόθεσή μας είναι η συνεργασία με την τοπική κοινωνία για την αποσυμφόρηση του νησιού» (video)