Dark Mode Light Mode
Η ΕΦΑ Καβάλας προσλαμβάνει για τέσσερις θέσεις εργασίας - Οι ειδικότητες
Γ. Πασχαλίδης: Η Νέα Δημοκρατία υπερασπίζεται με αποτελεσματικότητα τα συμφέροντα της Ελλάδας στην ΕΕ και θα συνεχίσει
Ν. Καβάλας: Σύντομη «ανάσα» δροσιάς πριν το νέο κύμα ζέστης...

Γ. Πασχαλίδης: Η Νέα Δημοκρατία υπερασπίζεται με αποτελεσματικότητα τα συμφέροντα της Ελλάδας στην ΕΕ και θα συνεχίσει

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου, Γιάννης Πασχαλίδης, θα ήθελε να προβεί στη παρακάτω δήλωση σχετικά με τις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου:

«Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και η συμμετοχή του κόσμου σε αυτές αποτελεί ζήτημα εξαιρετικής σημασίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαμορφώνει την καθημερινότητά μας μέσω των πολιτικών και των αποφάσεων της.

Ως πολίτες, έχουμε την ευθύνη και την ευκαιρία να επηρεάσουμε αυτές τις αποφάσεις μέσω της ψήφου μας. Το να συμμετέχουμε στις Ευρωεκλογές δεν είναι απλώς ένα δικαίωμα, αλλά και μια υποχρέωση προς το μέλλον της χώρας μας και της Ευρώπης γενικότερα.

H Ευρωπαϊκή Ένωση διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε πολλούς τομείς της ζωής μας, από την οικονομία και το εμπόριο έως την ασφάλεια και την περιβαλλοντική πολιτική. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας, όπως αποδείχθηκε με την Κοινή Αγροτική Πολιτική, η οποία μάλιστα τροποποιήθηκε με παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Λευτέρη Αυγενάκη.

Συμμετέχοντας στις Ευρωεκλογές, συμβάλλουμε στη διαμόρφωση αυτών των αποφάσεων, δίνοντας δύναμη στη δραστήρια Κυβέρνηση της ΝΔ τόσο να μάχεται για πιο δίκαιες πολιτικές όσο και να διασφαλίζει ότι οι πολιτικές που υιοθετούνται αντικατοπτρίζουν τις αξίες και τα συμφέροντά μας.

Όπως δεσμεύθηκε ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση εξακολουθεί να μάχεται για μια πιο δίκαιη ΚΑΠ, μεταφέροντας την φωνή των αγροτών μας στο κέντρο της Ε.Ε. Επίσης, μέσω των Ευρωεκλογών μας δίνεται η δυνατότητα να στείλουμε στην Ευρώπη τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο και θα διεκδικήσουν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, βάζοντας το συμφέρον της χώρας πάνω από μικροκομματικά συμφέροντα.

Η Νέα Δημοκρατία έχει παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο, που απαρτίζεται από ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, η κάθε μια με διαφορετική σταδιοδρομία και υπόβαθρο. Η επιλογή των υποψηφίων με βάση το έργο τους διασφαλίζει το γεγονός πως θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας άτομα με αποδεδειγμένη ικανότητα και αξιοπιστία.

Η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι απαραίτητο ο κόσμος να στηρίξει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση την Νέα Δημοκρατία, ώστε να συνεχίσουμε να αποτελούμε μια ισχυρή φωνή μέσα στην Ευρώπη.

Η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Ευρωεκλογές είναι καθοριστική για τη συνέχιση της οικονομικής ανάπτυξης, την αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων, την προώθηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων και την ενίσχυση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τη Νέα Δημοκρατία, η Ελλάδα μπορεί να διασφαλίσει ένα βιώσιμο μέλλον μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια».

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Η ΕΦΑ Καβάλας προσλαμβάνει για τέσσερις θέσεις εργασίας - Οι ειδικότητες

Επόμενο άρθρο

Ν. Καβάλας: Σύντομη «ανάσα» δροσιάς πριν το νέο κύμα ζέστης...