Dark Mode Light Mode

Γεμάτα πλοία – Χωρίς επιπλέον δρομολόγια για τον 15Αυγουστο

Γεμάτα αναχωρούν και θα αναχωρούν το υπόλοιπο του Αυγούστου τα πλοία από το λιμάνι της Καβάλας. Αναφερόμαστε στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που συνδέουν την πόλη με τα νησιά του Β. Αιγαίου. Παρά την αυξημένη κίνηση οι εταιρίες αποφάσισαν ότι τα υφιστάμενα δρομολόγια αρκούν κι έτσι δεν θα προστεθούν επιπλέον και έκτακτα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Φαίνεται ότι η κίνηση θα είναι τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με το Καλοκαίρι του 2023. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Καλοκαίρι οι περισσότεροι επιβάτες επιλέγουν ως προορισμό τους το νησί της Λήμνου.

Είναι άλλωστε το πιο κοντινό. Επειδή τα οχήματα που φεύγουν και έρχονται μέσω των δρομολογίων είναι πολλά, συχνά το Λιμεναρχείο επιλέγει όσα περιμένουν το πλοίο (ευρισκόμενα στο λιμάνι αρκετές ώρες πριν το δρομολόγιο), να σταθμεύουν είτε στο χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων, είτε στο χώρο ασφάλειας για τα κρουαζιερόπλοια.

Χθες στο λιμάνι εξυπηρετήθηκαν δύο δρομολόγια. Αύριο Κυριακή θα υπάρχει ένα με το Aqua Blue αλλά σήμερα αργά το βράδυ, ξημερώματα της Κυριακής θα έρθει και θα αναχωρήσει αμέσως το «Νήσος Σάμος». Αυτό το Κυριακάτικο δρομολόγιο που άρχισε στις 14 Ιουλίου είναι το επιπλέον (ας πούμε το έκτακτο) και θα συνεχιστεί μια φορά την εβδομάδα μέχρι και την 1η Σεπτέμβρη.

Προηγούμενο άρθρο

Οι υπηρεσίες δεν γνώριζαν για τη διακοπή ρεύματος

Επόμενο άρθρο

Επιβάτες κρουαζιερόπλοιων ναυλώνουν ιστιοπλοϊκά στην Καβάλα!