Dark Mode Light Mode
Η Αναστασία τα κατάφερε, βγήκε από τη ΜΕΘ κορωνοϊού όπου νοσηλεύτηκε 15 μέρες!
Γενική η ικανοποίηση του Δημάρχου Θάσου: Ίδρυση νέου σχολείου, τουρισμός, κρούσματα κορωνοϊού
Κάποια νούμερα είναι βελτιωμένα….

Γενική η ικανοποίηση του Δημάρχου Θάσου: Ίδρυση νέου σχολείου, τουρισμός, κρούσματα κορωνοϊού

Ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης έκανε δηλώσεις χθες στην Πρωινή με αφορμή τα καλά νέα ίδρυσης ειδικού δημοτικού σχολείου στο νησί.

Από τις δηλώσεις του προκύπτει η γενικότερη ικανοποίηση του και για την πορεία της τουριστικής κίνησης.

Ο κ. Κυριακίδης είπε:

«Είναι ένας στόχος που υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια. Καταλαβαίνουμε από την έννοια του Ειδικού Σχολείου περί τίνος πρόκειται. Ήταν κάτι που σχεδιάσαμε με όραμα και διάθεση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια την κ. Μαίρη Μόνιου.

Η οποία εκ της θέσεως της μας είχε βοηθήσει. Αυτή μας καθοδήγησε για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο οποίος φυσικά επιτεύχθηκε. Κάθε φορά που κάνουμε κάτι που αφορά τα παιδιά, είμαστε και χαρούμενοι και ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι.

Είμαστε σε μια συνεχή επικοινωνία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τον διευθυντή της κ. Ιωσηφίδη για να δούμε πως αυτό το θεωρητικό επίτευγμα της ίδρυσης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου πως θα μετουσιωθεί στην πράξη. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς σαν Δήμος ώστε άμεσα το σχολείο να λειτουργήσει.

Γενικά με τα σχολεία στο Δήμο Θάσου πάντα γίνονται δουλειές. Ειδικότερα στην Καλοκαιρινή περίοδο που είναι κλειστά. Κάνουμε συνεχώς διορθωτικές εργασίες. Ως προς τον τουρισμό, φαίνεται ότι το Καλοκαίρι πάει πάρα πολύ καλά.

Θα τολμήσω να πω πιο καλά απ’ ότι κι εμείς περιμέναμε. Προσδοκούμε να κερδίσουμε όσο το δυνατό περισσότερες μέρες από τον Σεπτέμβρη. Όντως έχει πάρα πολύ κόσμο η Θάσος. Μέχρι και σήμερα.

Σε επίπεδο κορωνοϊού, είμαστε σε μια κατάσταση ελεγχόμενη. Όσο μπορεί κάποιος να αναφερθεί στην επιδημία αφού ξέρετε ότι πολλές φορές τα λεγόμενα ανατρέπονται. Είμαστε όμως σε μια καλή κατάσταση. Κόσμος πάρα πολύς, νομίζω ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες της Θάσου είναι ευχαριστημένοι. Χρειαζόμασταν την καλή τουριστική περίοδο αφού πέρσι είχαμε μια καταστροφική χρονιά».

Προηγούμενο άρθρο

Η Αναστασία τα κατάφερε, βγήκε από τη ΜΕΘ κορωνοϊού όπου νοσηλεύτηκε 15 μέρες!

Επόμενο άρθρο

Κάποια νούμερα είναι βελτιωμένα….