Dark Mode Light Mode

Για την ενοικίαση του περιπτέρου δεν ενδιαφέρθηκε κανείς!

Πριν από έναν μήνα περίπου ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας πραγματοποίησε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για να ενοικιάσει περίπτερο σε χώρο ευθύνης του.

Ειδικότερα επί του πεζοδρομίου στη διασταύρωση των οδών Φ. Εταιρίας και Αβέρωφ (φωτογραφία). Το περίπτερο λειτουργούσε με επιτυχία μέχρι και πριν λίγους μήνες. Άδειασε αιφνιδίως αν και σε καλό, κεντρικό σημείο.

Ο ΟΛΚ την ώρα του διαγωνισμού δεν είδε κανέναν ενδιαφερόμενο. Δεν έλαβε καμία πρόταση. Έτσι η διαδικασία κηρύχθηκε άγονη. Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του αποφασίστηκε ο διαγωνισμός να επαναληφθεί. Με τους ίδιους όρους.

Είναι πάλι αμφίβολο αν θα υπάρξει ενδιαφερόμενος. Γενικά και για την εποχή που διανύουμε το ενδιαφέρον για την εκμίσθωση περιπτέρων είναι μικρό. Όσο καλό κι αν είναι το περίπτερο, υπό την έννοια ότι βρίσκεται σε σημείο με αυξημένη κίνηση των πολιτών.


Την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο γίνεται φανερή πλειοδοτική και προφορική διαδικασία για την εκμίσθωση του αναψυκτήριου του Πάρκου Φαλήρου. Η διαδικασία γίνεται από το Δήμο κι αφορά μίσθωση 3 ετών.

Ορίζεται ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό 1.600 ευρώ μηνιαίως. Μη συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου τέλους χαρτοσήμου. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου ενώ περισσότερες πληροφορίες δίνονται από το Γραφείο Εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Προηγούμενο άρθρο

Όλα από την αρχή για την πιάτσα των ταξί στην πλατεία Καπνεργάτη

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024