Dark Mode Light Mode

Για τις ψυχές Ελλήνων και Αρμένων…

Τα μέλη της χορωδίας του συλλόγου «ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ» σε συνεργασία με άλλες χορωδίες της περιοχής, την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 8 το απόγευμα, θα αποτίσουμε φόρο τιμής στις ψυχές των χιλιάδων Ελλήνων και Αρμένων που σφαγιάσθηκαν, βασανίστηκαν και ξεριζώθηκαν στην καταστροφή της Σμύρνης και της  ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, τον Σεπτέμβριο του 1922 από τον Κεμαλικό Στρατό.

Το κάλεσμα απευθύνεται προς όλους τους πολίτες, όπου μαζί με ένα κεράκι, που θα φέρουμε από το σπίτι  μικροί και μεγάλοι θα συγκεντρωθούμε στην Παραλία της Καβάλας , απέναντι από το περίπτερο και τις ταβέρνες {πρώην τέρμα αστικών Λεωφορείων}.

Αφού ανάψουμε τα κεράκια μας, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί από την παραλία διασχίζοντας την οδό Κουντουριώτου, τραγουδώντας 2 τραγούδια που θα μοιραστούν στον κόσμο και θα καταλήξουμε στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, πίσω από τις Καμάρες.

Σε χώρο του Μουσείου θα εναποθέσουμε όλοι τα κεράκια μας στην μνήμη των Μικρασιατών προσφύγων, υπό τους πένθιμους ήχους και εμβατήρια της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καβάλας.

Παίρνουμε τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και όλοι μαζί με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας, κρατώντας ένα κεράκι,  κατεβαίνουμε στην παραλία της Καβάλας την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ  ΩΡΑ  8μ.μ

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ… ΤΙΜΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ !!!

(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΟΦΙΑ ΝΕΟΧΩΡΙΤΟΥ  ΤΗΛ. 6978- 174 992)

Προηγούμενο άρθρο

Πυρκαγιά στο Ερατεινό

Επόμενο άρθρο

"Να κατατεθεί μήνυση για την αιφνίδια πολύωρη διακοπή ρεύματος στον Αμυγδαλεώνα"