Dark Mode Light Mode

Γιάννης Πασχαλίδης: Για την επίσκεψη Αυγενάκη, για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Το μεγαλύτερο μέρος της πρόσφατης περιοδείας του κλιμακίου της ΝΔ με επικεφαλής το γραμματέα του κόμματος Μιχάλη Αυγενάκη στην περιοχή μας παρακολούθησε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης εκτιμώντας ότι επρόκειτο για μία πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων που στόχευε στην πληρέστερη ενημέρωση όχι μόνο των αγροτών αλλά κι ευρύτερα των επαγγελματιών.

Στο ερώτημα εάν συναντά ανταπόκριση από τον κόσμο ο σημερινός λόγος της ΝΔ ο κ. Πασχαλίδης μας απάντησε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ: «Εκείνο που διαπίστωσα ήταν ότι ο κόσμος δυσκολεύεται να πιστέψει στο σύστημα. Αρκετοί από τους ομιλητές του κοινού παρατήρησαν ότι δε ψήφισαν τη ΝΔ επειδή είχαν πιστέψει στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα. Συμπλήρωσαν όμως ότι εκείνο που επιθυμούν είναι η ειλικρίνεια. Πιστεύω λοιπόν ότι οι απαντήσεις που έλαβαν ήταν ειλικρινείς. Η ΝΔ διευκρινίζει όσα θα κάνει και είναι εκείνα ακριβώς που μπορεί να κάνει. Δεν τάζει δηλαδή περισσότερα από όσα είχαν υποσχεθεί οι προηγούμενοι. Όσα υποστηρίζει σήμερα η ΝΔ τα τεκμηριώνει έχοντας εξασφαλίσει τα εξισωτικά μέτρα».

Ερωτώμενος σχετικά με την πιθανή ημερομηνία προκήρυξης εθνικών εκλογών, ο πρώην βουλευτής σημείωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σαφής απάντηση. Η χώρα καταρρέει, η κυβέρνηση καταρρέει και δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί, ωστόσο συνεχίζει να ψεύδεται. Μπορεί η ΝΔ να ζητά την προκήρυξη των εκλογών δεν είναι ωστόσο σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανταποκριθεί αφού είναι σίγουρο ότι θα ηττηθεί».

Ο Γιάννης Πασχαλίδης απουσίασε από την εκδήλωση με ομιλητή τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, αφού όπως μας εξήγησε θεώρησε ως προτεραιότητα την παρουσία του στις εκδηλώσεις της Θρακικής Εστίας. Αρνήθηκε πάντως κάθετα το σχόλιο ότι προτίμησε να παραστεί στις εκδηλώσεις του συλλόγου διότι από εκεί προσδοκά περισσότερα πολιτικά οφέλη. Ο καβαλιώτης βουλευτής αποφάνθηκε ότι η συνεργασία του Αντώνη Σαμαρά και του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν χρήσιμη και εάν ο κυβερνητικός σχηματισμός παρέμενε στην εξουσία για δύο ακόμη μήνες πολλά θέματα θα είχαν τακτοποιηθεί.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ζητήσαμε από το Γιάννη Πασχαλίδη να αναφερθεί στον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας Κώστα Ευθυμιάδη. «Πιστεύω ότι ο κ. Ευθυμιάδης ήταν ένας ευθύς άνθρωπος και διατήρησε τη νομαρχιακή επιτροπή σε υψηλό επίπεδο. Κάτι που το χρειαζόμασταν όλοι. Συνυπήρξαμε και στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, έτσι είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι πάντα προσέφερε για το συνάνθρωπό του και για το νομό του», δήλωσε ο κ. Πασχαλίδης.

 

*

Προηγούμενο άρθρο

Θα επανέλθει ο Αϊ Βασίλης στο ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ;

Επόμενο άρθρο

Δηλώσεις Λαζαρίδη- Παυλίδη για τις εκλογές στο ΤΕΕ ΑΜ