Dark Mode Light Mode

Γιάννης Πασχαλίδης: «Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι μια επίθεση άνευ προηγουμένου…»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να προβεί  στην κάτωθι δήλωση: «Τις τελευταίες ημέρες  δέχομαι μια επίθεση άνευ προηγουμένου από συγκεκριμένα  τοπικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να θιγώ ως άνθρωπος, ως οικογενειάρχης , ως εκπαιδευτικός  και ως πολιτικός.

Διακινούνται εν γνώσει των διακινητών ψεύδη και συκοφαντίες , στα ραδιόφωνα στις εφημερίδες και στα ηλεκτρονικά μέσα. Μάλιστα, το μένος τους εναντίον μου δεν εξαντλείται στη δημοσίευση αυτών μία φορά αλλά είναι επαναλαμβανόμενα σε καθημερινή βάση και κοινοποιούνται περισσότερο από εκατό (100) φορές προκειμένου να λάβουν γνώση όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Ενημερώνω λοιπόν  όλους αυτούς που διακινούν αυτά τα ψεύδη και τις συκοφαντίες ότι εάν δεν σταματήσουν και δεν ανακαλέσουν θα προσφύγω στην δικαιοσύνη. Τους διακινητές δεν χρειάζεται να κατονομάσω εφόσον τους γνωρίζετε όλοι.

Ήδη έχουν σταλεί  για τον λόγο αυτό τα απαραίτητα εξώδικα. Τα όσα πρεσβεύω, τις αρχές και τις αξίες που με διέπουν, τις αποδεικνύω καθημερινά και έμπρακτα.»

Μετά τιμής,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Η θεατρική παράσταση «Ηρακλής Οι Δώδεκα Άθλοι» στο Φρούριο Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Δήμος Καβάλας: Επίδειξη του τρόπου λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων