Dark Mode Light Mode

Γιάννης Σαρρής: «Ήρθε η ώρα η Καβάλα και οι επιχειρήσεις της να κάνουν ένα βήμα μπροστά!» (video)

Στην εκπομπή “ΑΝΑΛΥΤΗΣ” του ENA CHANNEL, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Απόστολο Ατζεμιδάκη, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, ο Γιάννης Σαρρής, Επικεφαλής του συνδυασμού “Ριζική Αλλαγή” για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Στην έναρξη της συνέντευξης, ο κ. Ατζεμιδάκης αναφέρθηκε στην επίσημη παρουσίαση των 70 υποψηφίων του συνδυασμού, επισημαίνοντας πως ξεκίνησε πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές. Ο κ. Σαρρής υπογράμμισε πως οι υποψήφιοι είναι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται καθημερινά στον επιχειρηματικό στίβο της Καβάλας, με κοινή φιλοδοξία την προώθηση της ανάπτυξης για την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις.

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού τόνισε ότι, αν και πολλοί από τους υποψήφιους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σε θεσμικά όργανα, είναι επαγγελματίες με πολύχρονη παρουσία στους τομείς τους και νέοι σε ηλικία. Όλοι μοιράζονται την επιθυμία να δουν την Καβάλα να εξελίσσεται και τις επιχειρήσεις τους να προοδεύουν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Σαρρής δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση των εκλογών, επισημαίνοντας τη σημασία του προγράμματος και της στρατηγικής που έχει θέσει ο συνδυασμός «Ριζική Αλλαγή». Παράλληλα, κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Καβάλας και της Θάσου να συστρατευτούν στην κοινή αυτή προσπάθεια.

Ο κ. Σαρρής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της σύνδεσης μεταξύ Καβάλας και Θάσου, τονίζοντας ότι ο συνδυασμός του περιλαμβάνει πολλούς υποψήφιους από τη Θάσο, με στόχο να δημιουργηθεί μια γέφυρα συνεργασίας μεταξύ της περιοχής και της Καβάλας για την κοινή πρόοδο και ανάπτυξη.

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Σαρρή να εκφράζει την πίστη του στη δύναμη της συνεργασίας και την επιθυμία του να συμβάλει ενεργά στη δημιουργία ενός ανανεωμένου και ισχυρού Επιμελητηρίου Καβάλας.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Προηγούμενο άρθρο

Δράσεις για την οδική ασφάλεια σε Καβάλα και Ελευθερούπολη

Επόμενο άρθρο

Καβάλα: Δεν συνοδεύει τους μαθητές στις εκδρομές αποφάσισε η ΕΛΜΕ