Dark Mode Light Mode
Περιοχές που πλήττονται από τον ιό της ευλογιάς επισκέπτεται ο γγ ΥΠΑΑΤ, Γιώργος Στρατάκος
Γιάννης Σαρρής στην εκδήλωση για το νέο παραγωγικό μοντέλο: «Αποφασισμένοι να φέρουμε την αλλαγή στον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας»
Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης

Γιάννης Σαρρής στην εκδήλωση για το νέο παραγωγικό μοντέλο: «Αποφασισμένοι να φέρουμε την αλλαγή στον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας»

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσίασε το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την προσέλκυση επενδύσεων.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους, παρευρέθηκε και ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης «Ριζική Αλλαγή», κ. Γιάννης Σαρρής.

Η παρουσία του σε αυτή την υψηλού επιπέδου εκδήλωση αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για την προώθηση των θέσεων και των σχεδίων του, καθώς και για τη συζήτηση των προοπτικών ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Σαρρής είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με μέλη της κυβέρνησης και άλλους κορυφαίους παράγοντες της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Θεοδωρικάκο, όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας και στα φιλόδοξα σχέδια του κ. Σαρρή για την αναβάθμιση της τοπικής οικονομίας.

Μετά την εκδήλωση, ο κ. Σαρρής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι τιμή μου να παρευρεθώ στην παρουσίαση του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας, σε μια εκδήλωση που υπογραμμίζει τη σημασία της καινοτομίας και των επενδύσεων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Στη συνάντησή μου με τον Υπουργό Ανάπτυξης, συζητήσαμε τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης που υπάρχουν στον Νομό Καβάλας και τον κρίσιμο ρόλο που μπορεί να παίξει το Επιμελητήριο σε αυτή την κατεύθυνση.

Με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας, θα συνεχίσουμε με συνέπεια και όραμα τη μάχη για την αναγέννηση της τοπικής οικονομίας, ώστε να δημιουργήσουμε μια πιο ανταγωνιστική και βιώσιμη επιχειρηματική κοινωνία. Η “Ριζική Αλλαγή” είναι αποφασισμένη να φέρει την πραγματική αλλαγή που χρειάζεται ο επιχειρηματικός κόσμος της Καβάλας».

Με αυτά τα λόγια, ο κ. Σαρρής επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του για τη δημιουργία ενός νέου, δυναμικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, που θα ενισχύσει την καινοτομία και θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τις τοπικές επιχειρήσεις.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Περιοχές που πλήττονται από τον ιό της ευλογιάς επισκέπτεται ο γγ ΥΠΑΑΤ, Γιώργος Στρατάκος

Επόμενο άρθρο

Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης