Dark Mode Light Mode

Γίνε μέρος της βραβευμένης, με Tourism Award 2019, ποδηλατικής διοργάνωσης Brevet Philippi!

Θέλεις να γίνεις μέρος της βραβευμένης, με Tourism Award 2019, ποδηλατικής διοργάνωσης Brevet Philippi;

Μπορείς να συνεισφέρεις ενεργά στο κομμάτι της Συνδιοργάνωσης ή ως Χορηγός (Μικρός ή Μεγάλος) και να βοηθήσεις σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια ανάπτυξης και ανάδειξης του τόπου. Ως χορηγός θα προβληθείς σε όλα τα ηλεκτρονικά και φυσικά μέσα επικοινωνίας και προώθησης, θα έχεις δικαίωμα τοποθέτησης banner στη διοργάνωση κ.α που θα αναδείξουν την επιχείρηση σου στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Τι είναι το Brevet Φιλίππων;

To Brevet Φιλίππων αποτελεί διοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την τεχνική υποστήριξη της Επιστημονικής Ομάδας «Οψόμεθα εις Φιλίππους» στην περιοχή της Καβάλας, Δράµας και Σερρών.

Κάθε χρόνο περίπου 150 αθλητές από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη διασχίζουν 210 χιλιόµετρα ΙΣΤΟΡΙΑΣ 8.000 ετών, μέσα από 20 τοπικούς οικισμούς και 7 Δήμους, µε ποδήλατα, η οποία ξεκινά από τον Αρχαιολογικό Χώρο Φιλίππων και καταλήγει στην κεντρική πλατεία των Κρηνίδων (Πελεκανίδη) ενώνοντας δυο πολύ σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, αυτούς των Φιλίππων και της Αμφίπολης.

Η διοργάνωση υλοποιείται, στο πλαίσιο της Brevet Randonneurs Mondiaux και Audax Club Parisien υπό την επίβλεψη του Brevet Randonneurs Greece, γύρω από την αγάπη για το ποδήλατο, το περιβάλλον και την αειφορία.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: info@brevetphilippi.com.

Προηγούμενο άρθρο

Υπάρχει ανησυχία για την πυρκαγιά στο Παγγαίο... (video)

Επόμενο άρθρο

Η ρυθμιστική διάταξη θήρας του Δασαρχείου Καβάλας