Dark Mode Light Mode

H Καβάλα Oil στο Επιμελητήριο

Στις 3.00  το μεσημέρι συναντήθηκαν στο γραφείο του προέδρου του Επιμελητηρίου Άγγελου Τσατσούλη, ο πρόεδρος του, δύο εκπρόσωποι της διοικητικής επιτροπής, ο Μάρκος Δέμπας κι ο Γιάννης Παναγιωτίδης κι όλοι οι εκπρόσωποι της Καβάλα Oil. Ήταν μία συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα, που διήρκεσε περισσότερο από μισή ώρα.

Ο Βαγγέλης Παππάς, ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο Κώστας Ιωαννίδης, ο Μανόλης Κελαϊδάκης, διηγήθηκαν στους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου όλα τα πρόσφατα γεγονότα. Ενημέρωσαν αναλυτικά το επιμελητήριο για το τι πραγματικά θέλει, σε τι στοχεύει η Ενεργειακή Αιγαίου, εξηγώντας ότι η εταιρία δεν έχει την οικονομική δύναμη για να συνεχίσει να υπάρχει στα πετρέλαια της Καβάλας.

«Δημιούργησε στην Καβάλα Oil χρέη, χρέη ακόμη και στο ΦΠΑ, ακόμη και στο ΙΚΑ», είπε ο Β. Παππάς, που κατηγόρησε την Ενεργειακή Αιγαίου, ότι εκμεταλλεύτηκε την Καβάλα Oil.

«Δεν έβαλαν λεφτά, μόνο δάνεια και τα χρήματα που προέρχονταν από τις πωλήσεις των φορτίων του πετρελαίου», είπαν επίσης οι εκπρόσωποι της Καβάλα Oil, στη διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Άφησαν να εννοηθεί ότι τα χρήματα που έβγαιναν από τα πετρέλαια της Καβάλας, η Ενεργειακή από τη μία τα χρησιμοποιούσε για να πληρώνει τα δάνεια, από την άλλη για άλλες της δραστηριότητες.

Τα λεφτά μπορεί να πήγαν ακόμη και στην Αίγυπτο, όπου έγιναν γεωτρήσεις, είπε χαρακτηριστικά ο Β. Παππάς.

Μία ακόμη φορά αρνήθηκε τον έλεγχο στα οικονομικά της Καβάλα Oil και της Ενεργειακής Αιγαίου, να κάνουν ορκωτοί λογιστές, επιμένοντας ότι ο έλεγχος πρέπει να γίνει από οικονομικό εισαγγελέα. «Θέλουν να μας απορροφήσουν και ουσιαστικά να μας εξαφανίσουν», είπε επίσης ο Β. Παππάς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν στο θέμα υπάρχουν νεότερα, ο Β. Παππάς είπε ότι «δεν υπάρχουν νεότερα γύρω από την υπόθεση», παρέπεμψε πάντως τους δημοσιογράφους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα ΖΟΥΓΚΛΑ.GR, για να δουν τη διάσταση που δίνει στο θέμα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Τα διόδια της Μουσθένης συζητήθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Πρωτοβουλίες το νέο Δ.Σ των Παλαιμάχων - Συναντήθηκαν με Τσοκτουρίδη αλλά και βγαίνουν μπροστά