Dark Mode Light Mode

H Πανσέληνος του αποχαιρετισμού του φετινού καλοκαιριού

H Πανσέληνος  του Αυγούστου ήταν η Πανσέληνος του αποχαιρετισμού για το φετινό καλοκαίρι που είναι αλήθεια ότι μας ταλαιπώρησε αρκετά με τις υψηλές θερμοκρασίες που ιδιαίτερα τον μήνα Ιούλιο ήταν αρκετά επώδυνες.

Ήδη από τώρα οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για το πιο θερμό καλοκαίρι ever.

 

Πάντως οι τουριστικές περιοχές του Νομού μας  έχουν και σήμερα αρκετούς τουρίστες που θα παραμείνουν σίγουρα μέχρι τέλη Αυγούστου.

Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα αρχίσουν σταδιακά οι πρώτες αναχωρήσεις που θα ολοκληρωθούν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα.

 

Πάρα πολλοί συμπολίτες μας επέλεξαν να απολαύσουν και να φωτογραφίσουν την προχθεσινή εντυπωσιακή Πανσέληνο από το παραλιακό μέτωπο της πόλης και κυρίως από την παραλία της Καλαμίτσας  που είχε την τιμητική της.

 

Αυτή η πρόσφατη  μεταβολή του καιρού που επηρέασε με αστροπόβροντα και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας σε μας προκάλεσε ήπιες βροχές χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

 

Πάντως οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς μετά την Τετάρτη και προς το τέλος της εβδομάδας παραμένουν.

 

Τραγωδία στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου ένας 19χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα σε λούνα παρκ της περιοχής.

Το παιχνίδι στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πολύγυρου σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Τον ματιάσαμε τον ΔΕΔΔΗΕ .

Πάνω που τους συγχαρήκαμε για το γεγονός ότι δεν είχαμε ούτε μία διακοπή τις ημέρες του 15Αύγουστου ήρθε η προχθεσινή Δευτέρα 19/8 όπου επιστρέψανε  οι πτώσεις τάσεις και οι διακοπές στην παροχή του ρεύματος.

 

Με τις αθλητικές συναντήσεις της πρώτης  αγωνιστικής ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα της Premier League του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο για πολλούς.

 

Αρχίζει και παίρνει κεφάλι σε όλο και περισσότερες δημοσκοπήσεις η υποψήφια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις.

Ο περίπατος που όλοι πιστεύανε ότι θα κάνει ο Τραμπ με αντίπαλο τον Μπάιντεν  είναι πλέον όνειρο θερινής νυκτός.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Ζημιές στον εξοπλισμό του ναυαγοσώστη στο Περιγιάλι (φωτογραφία)