Dark Mode Light Mode

Η απάντηση στην ερώτηση της Ε. Δρακονάκη για τη μετακόμιση της ΥΔΟΜ Καβάλας

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας την περασμένη Τρίτη, η κ. Ευαγγελία Δρακονάκη υπέβαλε ένα απλό ερώτημα. Προς τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξη Γούλα. «Πότε θα μετακομίσει στο κτίριο πρώην ΕΟΚ η Υ.ΔΟΜ. (Πολεοδομία);» ρώτησε η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Σημείωσε δε ότι η εκκρεμότητα ισχύει από το 2019. Κατά την κ. Δρακονάκη υπάρχουν πολλοί λόγοι και αυτή η δημοτική υπηρεσία να αποχωρήσει από το Διοικητήριο και να λειτουργεί μαζί με τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Ο κ. Γούλας υποσχέθηκε να ενημερωθεί και να απαντήσει στην κ. Δρακονάκη με επόμενη ευκαιρία και συνεδρίαση.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη μετακόμιση θα γίνει αρχές του νέου έτους. Στον δεύτερο όροφο του κτιρίου πρώην ΕΟΚ θα μετακομίσουν περίπου 10 υπάλληλοι της Υ.ΔΟΜ. του Δήμου Καβάλας. Θα εργάζονται εκεί μαζί με συναδέλφους τους άλλων δημοτικών υπηρεσιών. Το δε αρχείο της Υ.ΔΟΜ. θα μεταφερθεί από το Διοικητήριο, στο υπόγειο του ίδιου δημοτικού κτιρίου επί της οδού Κ. Παλαιολόγου.

Η Πολεοδομία του Δήμου Καβάλας λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στο Διοικητήριο. Ως δημοτική υπηρεσία οφείλει να βρίσκεται μαζί με όλες τις υπόλοιπες. Από το Διοικητήριο άλλωστε αποχώρησε για το κτίριο πρώην ΕΟΚ, η δημοτική υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη μετακόμιση υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας.

Προηγούμενο άρθρο

Θετικός απολογισμός για τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλίππων- Συνέντευξη Ιωσήφ Κωταϊδη

Επόμενο άρθρο

Η κοινωνική δράση του Δήμου Νέστου βραβεύεται- Συνέντευξη της Ειρήνης Αβενίδου