cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Η απάντηση του Κώστα Αντωνιάδη για το έργο κατασκευής νέου προβλήτα στην Κεραμωτή

 Η απάντηση του Κώστα Αντωνιάδη για το έργο κατασκευής νέου προβλήτα στην Κεραμωτή

Την περασμένη Δευτέρα ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής για το γνωστό πρόβλημα στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Προτείνοντας μία ακόμη φορά κατασκευή νέου προβλήτα, σε απόσταση 300 μέτρων από το σημερινό λιμάνι. Ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε ότι προ ετών κατέθεσε ώριμη προμελέτη του έργου στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Όπου στη συνέχεια, είπε, δεν έγινε τίποτα. Εννοώντας αδράνεια από την πλευρά της διοίκησης Μέτιου. Επ’ αυτού απάντησε ο κ. Κώστας Αντωνιάδης. Και ως πρώην Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καβάλας και ως συνεργάτης του Χρήστου Μέτιου.

Ο κ. Αντωνιάδης υποστήριξε ότι ο φάκελος με όσα έχει κάνει ο Δήμος Νέστου για το υπό ωρίμανση έργο παραδόθηκε προ έτους (και όχι το 2020) στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Καβάλας.

Ο φάκελος εξετάστηκε, είπε ο κ. Αντωνιάδης. Παρέπεμψε δε σε πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τοψίδη, σύμφωνα με τις οποίες το επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια ΑΜΘ η συνολική μελέτη της κατασκευής του νέου προβλήτα.

Ο κ. Αντωνιάδης με λίγα λόγια απέρριψε τα περί καθυστέρησης από πλευράς της προηγούμενης διοίκησης της Περιφέρειας. Ο δε κ. Σινιώρης που εκπροσωπεί το σύλλογο της περιοχής και διαμαρτυρήθηκε για τις καταστάσεις στο λιμάνι της Κεραμωτής το περασμένο Σάββατο, ζήτησε να υπάρξει άμεσα αύξηση των δρομολογίων. Να γίνονται κάθε 15 λεπτά και όχι κάθε μισή ώρα, είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης