Dark Mode Light Mode
Εάν η επανάσταση είναι το φρένο έκτακτης ανάγκης
Η Χριστίνα Γκέντζου στην Καβάλα για την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
6 παιδικά ντυσίματα για το φθινόπωρο

Η Χριστίνα Γκέντζου στην Καβάλα για την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η Χριστίνα Γκέντζου, Χάλκινη Παραολυμπιονίκης και η προπονήτριά της, Ευαγγελία Βαγγέλογλου στην Καβάλα για την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Η Παραολυμπιονίκης Χριστίνα Γκέντζου, που πρόσφατα κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στους Paralympic Games Paris 2024 στο Παρά Ταεκβοντό, θα παρευρεθεί στην Καβάλα στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, μαζί της θα βρίσκεται και η προπονήτριά της, Ευαγγελία Βαγγέλογλου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 9:30 έως τις 12:30. Το Παρά Ταεκβοντό είναι ένα άθλημα που απευθύνεται σε αθλητές με αναπηρία στα χέρια, προσφέροντας τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε ένα δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον.

Η Χριστίνα Γκέντζου, μέσα από την αφοσίωσή της, ανέδειξε το ταλέντο και την ψυχική της δύναμη στους Paralympic Games Paris 2024, φέρνοντας περηφάνια στην Ελλάδα με τη σημαντική της διάκριση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι μαθητές των σχολείων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό. Η διοργάνωση γίνεται από τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας με την υποστήριξη του προπονητή Χάρη Παλτόγλου, ενώ έχει γίνει κάλεσμα προς όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας να συμμετέχουν ενεργά.

Επιπλέον, το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 12:30 έως τις 14:30, η Χριστίνα Γκέντζου θα συμμετάσχει σε δυνατό sparring με άλλους αθλητές συλλόγων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για προπόνηση υψηλού επιπέδου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις από τοπικούς φορείς της πόλης.

Μην το χάσετε! Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξετε αυτή τη σπουδαία αθλητική πρωτοβουλία και να γνωρίσετε από κοντά τη μαγεία του Παρά Ταεκβοντό και του Ολυμπιακού αθλήματος του Ταεκβοντό.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Εάν η επανάσταση είναι το φρένο έκτακτης ανάγκης

Επόμενο άρθρο

6 παιδικά ντυσίματα για το φθινόπωρο