Dark Mode Light Mode

Η Χρυσούπολη σήμερα στον ρυθμό του Φεστιβάλ Καντίνας!

Χρυσούπολη, 6 Σεπτεμβρίου 2024 – Το πιο γευστικό και διασκεδαστικό τριήμερο του φθινοπώρου ξεκινά σήμερα στη Χρυσούπολη! Από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, το Δημοτικό Parking στην πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου μετατρέπεται σε έναν παράδεισο γεύσεων και μουσικής, έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους από τις 17:00 καθημερινά!

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καντίνας είναι γεμάτο εκπλήξεις:

Παρασκευή 6/9: Ξεκινάμε δυναμικά με παραδοσιακή μουσική από τον Θρηίκιο Ήχο, για να μπούμε σε χορευτικούς ρυθμούς και να γιορτάσουμε την παράδοση με στιλ!

Σάββατο 7/9: Ο Γιάννης Σεφέρογλου ανεβαίνει στη σκηνή για ένα live που θα μας ταξιδέψει με τις μελωδίες του. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναίσθημα!

Κυριακή 8/9: Το φεστιβάλ κορυφώνεται με μια λαϊκή βραδιά, όπου οι Ευθύμιος Βαγγέλης, Ζανελάρης Φώτης, Χαλατζίδης Χρήστος και Γάκης Γιάννης θα μας χαρίσουν στιγμές ατελείωτης διασκέδασης και χορού.

Και φυσικά, κανένα φεστιβάλ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τις λαχταριστές λιχουδιές του! Σας περιμένουν churros, ρωσικά εδέσματα, ζουμερά burgers, hot dogs, bao buns, αφράτοι λουκουμάδες, κρέπες, βάφλες, ινδικές γεύσεις, κοκτέιλ και δροσιστικά ποτά!

Οι καντίνες μας είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε σας γαστρονομική επιθυμία!
Η είσοδος κοστίζει μόλις 3 ευρώ την ημέρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς Full Pass για όλο το τριήμερο με 5 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών και τα άτομα με αναπηρία εισέρχονται δωρεάν, κάνοντας το φεστιβάλ μας προσιτό σε όλους.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της Πανελλήνιας κοινωνικής μας δράσης “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, συμβάλλοντας καθοριστικά στο κοινωνικό-φιλανθρωπικό μας έργο.

Η υγειονομική κάλυψη του φεστιβάλ θα υποστηριχθεί από τη Διασωστική Ομάδα του Δήμου Νέστου, εξασφαλίζοντας ότι όλοι θα διασκεδάσουν με ασφάλεια. Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε μαζί, να γευτούμε, να χορέψουμε και να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο στη Χρυσούπολη! Μην το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή  συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.

 

https://www.facebook.com/canteenfestival 

https://www.instagram.com/canteen_festival?igsh=a3YzNTg4aGl0MDBt

https://www.tiktok.com/@canteen.festival?_t=8l30w1cROvB&_r=1

Προηγούμενο άρθρο

Σχόλια και συγκρίσεις για τα καιρικά φαινόμενα από τον Μετεωρολογικό Σταθμό Ν. Περάμου

Επόμενο άρθρο

Το νησί της Θάσου τιμά τους αγίους του