• 1 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Η διαπραγμάτευση για το έργο στον Άγιο Νικόλαο συνεχίζεται….

 Η διαπραγμάτευση για το έργο στον Άγιο Νικόλαο συνεχίζεται….

Από τις δηλώσεις που έκαναν χθες στην Πρωινή τόσο ο Παναγιώτης Αρσονιάδης όσο και ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης καταλάβαμε ότι τα έργα εντός της αγοράς του Αγίου Νικολάου είναι υπό διαπραγμάτευση.

Προκειμένου να αποφασιστεί πότε ακριβώς θα γίνουν. Σίγουρα δεν θα γίνουν αυτόν τον μήνα. Οι επαγγελματίες ζητούν το έργο στα στενά του Αγίου Νικολάου να μην γίνει ούτε τον Σεπτέμβρη. Ίσως ούτε και τον Οκτώβρη.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς του έργου εξετάζουν τις δυνατότητες που υπάρχουν σε σχέση με τη χρηματοδότηση. Ώστε αυτή να μην χαθεί. Η υπόθεση λαμβάνει δυστυχώς και άλλες διαστάσεις, προεκλογικές.

Προεκλογικές όχι μόνο για το Δήμο Καβάλας αλλά και για τις εκλογές στο Επιμελητήριο! Στη σχετική σύσκεψη της περασμένης Κυριακής, που μάλλον ήταν συνάντηση και όχι σύσκεψη, δεν παρέστη το Επιμελητήριο. Παραπονείται. Δικαιολογημένα όπως φαίνεται.

Χθες λοιπόν ο Παναγιώτης Αρσονιάδης υποστήριξε ότι: «Το Επιμελητήριο και ο κ. Δέμπας απέχουν από τη διαβούλευση. Κανονικά η διαβούλευση έπρεπε να ξεκινήσει από το Επιμελητήριο. Ο κ. Δέμπας είναι εκτός πραγματικότητας».

Για αυτά που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες κι αφορούν την ίδια υπόθεση ο κ. Αρσονιάδης είπε:

«Αρχικά και ως Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Καβάλας είχαμε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου. Συζητήσαμε να καλέσουμε το Δήμαρχο. Έγινε την Κυριακή μια χαλαρή συζήτηση. Και αναλυτική. Επικράτησε η κοινή λογική.

Προτεραιότητα να έχουν οι επαγγελματίες στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου που απέμεινε. Τα έργα να επιδιωχθεί να γίνουν λίγο αργότερα. Ζητάμε τα έργα εντός των δρόμων του Αγίου Νικολάου να γίνουν κοντά στην παρέλαση. Δηλαδή προς το τέλος του Οκτώβρη».

Ο κ. Μουριάδης που υποσχέθηκε να προωθήσει το αίτημα εκεί που πρέπει, επανέλαβε ότι πρέπει να μην κινδυνεύσει το έργο. Είπε επίσης ότι αντιλαμβάνεται την αγωνία και το αίτημα των επαγγελματιών. Άρα θα μιλήσει με τους αρμόδιους για να βρεθεί η καλύτερη λύση στο θέμα.

Είναι κάτι που το περιμένουμε. Όπως φαίνεται τον Αύγουστο έτσι κι αλλιώς οι εργασίες θα είναι περιορισμένες. Άμεση προτεραιότητα όλων σήμερα είναι να «κλείσουν» τα πεζοδρόμια που κατασκευάζονται στις οδούς Ύδρας και Κουντουριώτου (φωτογραφία).

Διαβάστε επίσης