Dark Mode Light Mode

Η Διασωστική Ομάδα Καβάλας σχολιάζει και διαμαρτύρεται

Είπα να μην ασχοληθώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ πλέον να κρατηθώ! Όλο διαβάζω στα τοπικά social media για τις φωτιές και όλοι μιλάνε για μια και μόνο εθελοντική ομάδα όπου αυτή η ομάδα, συγνώμη, αλλά φοράνε ακόμη τα ίδια ρούχα από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η φωτιά διότι δεν την έχουν λερώσει καν.

Η ομάδα αυτή αποτελείται από 6 – 7 άτομα πιστεύω ότι έχουν κάποιες γνωριμίες αλλά και κάποιο γνωστό που τους επαινεί και τους ανεβάζει στα social για το φαίνεσθαι τους δίνονται όλο συγχαρητήρια. Όλα αυτά συμβαίνουν μόνο για αυτή τη μια συγκεκριμένη ομάδα.

Για όλες τις άλλες εθελοντικές ομάδες που όντως προσφέρουν έργο και βρίσκονται δίπλα ακριβώς από τους πυροσβέστες, κρατάνε μάνικα στα χέρια τους, έχουν μαυρίσει από την κάπνα, και οι ίδιοι αλλά και τα ρούχα τους κουβαλάνε βαριές σωλήνες χιλιόμετρα μέσα στα δύσβατα σημεία κτλ, για αυτούς δεν γράφεται ούτε μια λέξη!!

Άμα είναι να ευχαριστήσετε και να δίνεται συγχαρητήρια στους εθελοντές καλό θα ήταν να μην το κάνετε ονομαστικά και να πείτε και ένα μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με τον δικό τους τρόπο είναι και αυτοί εθελοντές, πχ. μαγειρεύοντας ταΐζοντας και καθησυχάζοντας τους παππούδες και τις γιαγιάδες από τα διπλανά χωριά είτε μοιράζοντας νερά είτε σκάβοντας, τσαπίζοντας και βρέχοντας με το λάστιχο της γειτονιάς ,ανοίγοντας μονοπάτια με τα τρακτέρ τους και πολλά άλλα!

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ!

Απλά ένας συνάνθρωπος τους χρειάζεται βοήθεια, ψυχολογική στήριξη και αυτοί είναι εκεί δίπλα τους! Εγώ από την μεριά μου θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλοι την ομάδα μας και ότι είμαι πολύ υπερήφανος που ανήκω και εγώ σε αυτήν!!  Εμείς είμαστε μία δεμένη οικογένεια και όχι μία εθελοντική ομάδα του δήθεν με αρχηγούς κτλ.!

Διασωστική Ομάδα Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Συμπαράσταση στους πυροσβέστες της πυρκαγιάς του Παγγαίου

Επόμενο άρθρο

Μια ακόμη δύσκολη νύχτα στο Παγγαίο...