Dark Mode Light Mode

Η δημοσιοποίηση του γεγονότος είχε αποτέλεσμα

Συμπολίτης υπέστη ζημιά στο σταθμευμένο όχημα του, πάνω στο οποίο έπεσε κάδος. Ο κάδος μετακινήθηκε και «πετάχτηκε» στο όχημα όταν σε αυτόν προσέκρουσε δίκυκλο. Οδηγός και επιβάτης τραυματίστηκαν αλλά έφυγαν από το σημείο. Ο συμπολίτης προσπάθησε να τους βρει μέσω ανάρτησης στο facebook:

«Στη 01:12 ξημερώματα Κυριακής 20/10/24 μηχανή μεγάλου κυβισμού με μαύρο χρώμα και άγνωστα λοιπά στοιχεία, τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα στην κάθοδο της οδού 7ης Μεραρχίας προσέκρουσε στη συμβολή με την οδό Γαληνού (“Σίγμα”) σε κάδο απορριμμάτων τον οποίο και εκσφενδόνισε στο αυτοκίνητό μου που ήταν παρκαρισμένο 5 μέτρα μπροστά, προξενώντας σημαντικές ζημιές.

Οι επιβάτες της μηχανής τραυματίστηκαν σε άγνωστο βαθμό, αλλά δεν περίμεναν ασθενοφόρο ή την Τροχαία και έφυγαν με τη βοήθεια φίλων τους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου Smart μαύρου χρώματος με στοιχεία ΙΗΧ… και ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ανέλαβε την μεταφορά της μηχανής.

Επειδή η ζημιά είναι σοβαρή και το αυτοκίνητο αυτό είναι απαραίτητο για τη δουλειά μου, παρακαλώ όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί μου ή με την Μαριάννα Κακαγιάννη. Το περιστατικό καταγράφηκε στις 01:35 από την Τροχαία Καβάλας που κλήθηκε επιτόπου. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από 2 τουλάχιστον ιδιωτικές κάμερες ασφαλείας».

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση υπήρξε αποτέλεσμα. Ο συμπολίτης ειδοποιήθηκε από την Τροχαία ότι ο υπεύθυνος της ζημιάς εμφανίστηκε κι έκανε δήλωση για να αναλάβει η ασφαλιστική του εταιρία τα έξοδα. Έτσι το γεγονός έλαβε φυσιολογικό τέλος.

Προηγούμενο άρθρο

Ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη και η RE/MAX Choice κατακτούν κορυφαία Ευρωπαϊκή διάκριση στα International Property Awards (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Καβάλα: Απίστευτες εικόνες από την διάσωση κυνηγού από Super Puma ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας (video)