Dark Mode Light Mode

Η διοίκηση του ΝΟΘΑΚ επισκέφθηκε τον Θόδωρο Μαρκόπουλο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΝΟΘΑΚ.

Η Διοίκηση του ΝΟΘΑΚ, η οποία έχει εκλεγεί πρόσφατα, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου, τον προγραμματισμό και τους στόχους τους οποίους έχει θέσει με σκοπό την ανάπτυξη των υδάτινων και θαλάσσιων αθλημάτων του Συλλόγου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε και για τα ζητήματα των υποδομών που χρησιμοποιεί ο Σύλλογος, καθώς και για την προοπτική που υπάρχει με σκοπό την επίλυση προβλημάτων και αντιξοοτήτων. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Απασχόλησης της ΠΑΜΘ κ. Στέλιος Ιγνατιάδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε σχετικά:

«Σε μια πόλη σαν την Καβάλα, η οποία ζει και αναπτύσσεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, αποτελεί υποχρεωτικότητα η ανάπτυξη του θαλάσσιου αθλητισμού. Σ’ αυτό συντείνει και η ιστορία που υπάρχει τόσο στα πλαίσια του σημερινού Συλλόγου, όσο και στην παλιότερη εποχή του ΝΟΚ και του ΟΘΑΚ.

Αυτονόητα, η Περιφέρεια και η Διοίκησή της στεκόμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια. Θέλω να συγχαρώ όλους τους ανθρώπους οι οποίοι στελεχώνουν τον Σύλλογο και στηρίζουν την συνολική αυτή προσπάθεια».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Η παράσταση «Σέρρα-Η ψυχή του Πόντου» παρουσιάζεται στην Καβάλα το διήμερο 11-12 Οκτωβρίου

Επόμενο άρθρο

Τραυματισμός εργάτη καθαριότητας στην οδό Κουντουριώτου