Dark Mode Light Mode

Η Ειρήνη Βρανά ευχαριστεί

Εκ μέρους όλης της οικογένειας μας ,αισθάνομαι βαθιά υποχρέωση και ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στον πατέρα μου, ο οποίος νοσηλεύτηκε για μεγάλο διάστημα στην Α’ Παθολογική Κλινική, λόγω σοβαρού προβλήματος που προκάλεσε στην υγεία του, τσίμπημα κουνουπιού στη Θάσο που μετέφερε το μικρόβιο της γρίπης του Δυτικού Νείλου.

Παρά τις δυσκολίες που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο σύστημα υγείας και κατά συνέπεια τους υπηρετούντες αυτού, ο πατέρας μου είχε την ευλογία να του προσφέρουν ακούραστα με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αξιοθαύμαστο ζήλο, ήθος, ανθρωπιά και επαγγελματισμό πολύτιμες υπηρεσίες και φροντίδα στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν Αλεξανδρούπολης στην Α’ Παθολογική Κλινική.

Με ασφάλεια τον προετοίμασαν για τη φροντίδα που απαιτείται να ακολουθήσει σε κέντρο αποκατάστασης. Τους ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως από καρδιάς και τους εύχομαι υγεία , δύναμη & αντοχές για το δύσκολο και ανεκτίμητο έργο που επιτελούν!

Είναι αναμφίβολα αληθινό ότι στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηλά το έργο τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή, διατηρούν τον επαγγελματισμό και ήθος τους, τιμούν τον όρκο που έδωσαν και αποτελούν ακράδαντη απόδειξη της κοινωνικής προσφοράς!

Σας είμαστε ευγνώμονες!

Ειρήνη Βρανά

Προηγούμενο άρθρο

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί για τη συλλογική δουλειά στην πυρκαγιά του Παγγαίου

Επόμενο άρθρο

Νέα Λυκειακή χρονιά 2024-2025: Τμήματα και πρόγραμμα λειτουργίας