Dark Mode Light Mode

Η εκδήλωση στη μνήμη του Δ. Τσαμκιράνη και η εκπρόσωπος του περιοδικού Figaro

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας ενέκρινε δαπάνες για εκδηλώσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Ξεχωρίζει αυτή στη μνήμη του Δημήτρη Τσαμκιράνη όπως και η επίσκεψη στη ΔΕ Φιλίππων εκπροσώπου του γνωστου περιοδικού περιοδικού Figaro. Αναλυτικά:

  1. Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει στη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου International Conference on Electronics Physics and Earth Science (EEPES 2024) που θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Λέσχη από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2024, με πρωτοβουλία της Σχολής Φυσικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Φυσικής). Το συνέδριο, στο οποίο συμμετέχουν επίσης και τα πανεπιστήμια University of Ruse “Angel Kanchev” και University of Telecommunications and Post της Σόφιας, αναμένεται να ενισχύσει τους δεσμούς του Δήμου Καβάλας με το ΔΠΘ και να προβάλλει την περιοχή μας στο εξωτερικό. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 700,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  2. Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2024, στηρίζει την προσπάθεια διεξαγωγής του Σκακιστικού Τουρνουά Rapid, που θα πραγματοποιήσει ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας, στις 22 Ιουνίου, στον Δημοτικό Κήπο. Πρόκειται για μια διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για την πόλη μας και ενισχύσει πέρα από το αθλητικό και το τουριστικό προφίλ της. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 500,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  3. Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2024, θα πραγματοποιήσει ειδική τιμητική εκδήλωση στις 25 Ιουνίου 2024, στο Πάρκο Φαλήρου, προς τιμήν του ήρωα Δημήτρη Τσαμκιράνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της Τουρκικής Εισβολής στην Κύπρο το 1974, με τη συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, του Συλλόγου Κυπρίων Καβάλας και της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 650,00 ευρώ.
  4. Ο Δήμος Καβάλας και ο Σύλλογος STEP UP Kavala συνδιοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση «Μάθε πως να χαρίζεις ζωή», στις 20 Ιουνίου, από τις 18:00 έως τις 21:00, στην πλατεία Ελευθερίας. Η εκδήλωση, εκτός από το καλλιτεχνικό της μέρος, περιλαμβάνει την ενημέρωση των πολιτών για τη δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων, στην οποία πρωτοστατεί ο σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 800,00.
  5. Ο Δήμος Καβάλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παληού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και η ομάδα μπάσκετ Palio 3on3, συνδιοργανώνουν το 6ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης τριών έναντι τριών στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο πάρκο Κοράλι, στο Παληό, το τριήμερο 5-7 Ιουλίου 2024. Το τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν δεκάδες ομάδες από το Δήμο Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή, αποτελεί θεσμό για τον τοπικό αθλητισμό. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 633,00 ευρώ.
  6. Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο της προβολής της πόλης και της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, θα φιλοξενήσει το τριήμερο 24 – 26 Ιουνίου 2024 την ταξιδιωτική συντάκτρια του Figaro Magazine, Sarah Chevalley, η οποία θα συνοδεύεται τον φωτογράφο του περιοδικού. Το Figaro Magazine αποτελεί το σημαντικότερο περιοδικό στην κατηγορία του, καθώς συνδυάζει αποκλειστικές συνεντεύξεις και επικαιρότητα, με μοναδικές προτάσεις πολιτιστικών δραστηριοτήτων και lifestyle θέματα. Η κ. Chevalley θα επισκεφθεί τη χερσόνησο της Παναγίας, το κάστρο, το σπίτι του Μεχμέτ Αλή, το Μουσείο Καπνού, τον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων και άλλα σημαντικά αξιοθέατα του Δήμου Καβάλας. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 300,00 ευρώ.
Προηγούμενο άρθρο

Οι αγρότες των Αντιφιλίππων διαμαρτύρονται κι απειλούν να μην ψηφίσουν την Κυριακή!

Επόμενο άρθρο

«Τελειώνουν» οι σχολικές επιτροπές των Δήμων του Ν. Καβάλας