Dark Mode Light Mode

Η εκκλησία του Παληού βάφεται εξωτερικά το επόμενο διάστημα

Δεν μας χάλασε καθόλου η πρωινή βροχούλα της περασμένης Παρασκευής που συνοδευόταν και από μία πολύ ευχάριστη δροσούλα για τέλη Ιουνίου , αρχές Ιουλίου.

Βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι αυτό το ευχάριστο δροσερό διάλλειμα είχε μικρή διάρκεια αφού από το Σάββατο επανήλθε το καλοκαίρι δριμύτερο με πολύ νορμάλ όμως θερμοκρασίες.

 

Βγαίνει στην αντεπίθεση ο Χάρης Δούκας και φαίνεται ότι είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει και να κερδίσει στις εσωκομματικές εκλογές τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη διευκρινίζοντας ότι και σε αυτό το ενδεχόμενο δεν πρόκειται να παρατήσει τον Δήμο της Αθήνας.

Και Βούδας δηλαδή και Κούδας!
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε θα γίνουν μέσα στο 2024.

 

Από την άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σε εξέλιξη άλλη μια προσπάθεια ανατροπής του Κασσελάκη που συνεχίζει να αρμενίζει με τον δικό του και πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα αν πέσει στο κενό και αυτή η προσπάθεια ανατροπής του μάλλον θα έχουμε νέες ομαδικές αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα.

Στο τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει μόνο ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ.

 

Τελικά η Αντωνά είναι ζευγάρι με τον Λιάγκα και είναι μάλλον η βασική αιτία που ο παρουσιαστής έχει χάσει το τελευταίο διάστημα αρκετά κιλά.

Έχει βάλει στόχο ο Λιάγκας να γίνει φέτες.

 

Η απόφαση έχει παρθεί και σε λίγες ημέρες η εκκλησία του Παληού θα βαφτεί εξωτερικά.

 

Το τραβάει το σχοινί ο Στέφανος Κασσελάκης αφού καλεί τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ή σταματήσει να τον υπομονεύει ή να επιστρέψει και να αναλάβει εκ νέου το κόμμα.

Ο σημερινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να πιστεύει ότι πίσω από όλα αυτά που γίνονται μετά τις Ευρωεκλογές στο κόμμα ευθύνεται ο πρώην πρόεδρος.

 

Στην λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες επιχειρηματίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στην 4η θέση ενώ Μελισσανίδης και Ηλιόπουλος είναι εκτός λίστας.

 

Μετά το οδυνηρό , κατά γενική ομολογία, debate του Μπάιντεν με τον Τραμπ οι Δημοκρατικοί σκέφτονται μέχρι και να αντικαταστήσουν πριν της εκλογές τον επικεφαλή του κόμματος τους.

Αυτό βέβαια για να συμβεί θα πρέπει να έχει και την συγκατάθεση του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ.

 

Η αργία του περασμένου Σαββάτου για την πόλη της Καβάλας έστειλε πολλούς συμπολίτες μας για ένα διήμερο ή έστω και για μία ημερήσια εκδρομή απέναντι στο νησί των γενναίων.

Αυτή την φορά βέβαια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία και ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων στο λιμάνι της Κεραμωτής.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Εύη Παπουτσή: «Να ανοίξουν περισσότερο τα μυαλά τους οι παράγοντες του στίβου της Καβάλας»