Dark Mode Light Mode

Η Έλλη Τσολακίδου υποψήφια στις εκλογές των συνταξιούχων του δημοσίου

Την Κυριακή ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Καβάλας έχει εκλογές.

Είναι το σωματείο των συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων. Με δικό της ψηφοδέλτιο συμμετέχει στις εκλογές η κ. Έλλη Τσολακίδου.

Το μήνυμα της κ. Τσολακίδου

Είμαι η Έλλη Τσολακίδου και είμαι υποψήφια πρόεδρος στον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Καβάλας. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 13 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Κυριακή στις 10 το πρωί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Πέρασαν τρία χρόνια της προηγούμενης διοίκησης και τώρα βρίσκομαι πάλι κοντά σας και ζητώ τη ψήφο σας. Πάντα πίστευα και πιστεύω στην επικοινωνία μεταξύ μας. Γιατί εμείς οι συνταξιούχοι είμαστε άνθρωποι της κοινωνικής δράσης και όχι άνθρωποι που ζούμε στο περιθώριο. Μιλάμε για ένα πρότυπο όχι του απόμαχου της ζωής. Συμμετέχουμε ουσιαστικά στην κοινωνική,  την οικονομική, την πολιτική και πολιτιστική δράση μαζί με όλους τους συμπολίτες μας. Η ενημέρωση κοινών ενδιαφερόντων είναι ζητούμενο για κάθε πολιτισμένη κοινωνία όπως: Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια κλπ. Η υγεία μας, η ζωή μας, είναι ύψιστο αγαθό. Βέβαια το πρώτο θέμα που απασχολεί εμάς τους συνταξιούχους είναι οι συντάξεις μας. Απαιτούμε να έχουμε σωστές συντάξεις για να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Πίστευα και πιστεύω πάντα στη φιλία που καλλιεργείται και προκύπτει από την ειλικρινή επικοινωνία μας. Υπάρχει μεγάλη μοναξιά στον κόσμο. Και η μοναξιά δεν έχει μορφωτικό επίπεδο. Είναι μια κατάσταση που αφορά όλους μας. Θέλω πάντα να σας κοιτάω στα μάτια σε όποιο μετερίζι κι’ αν βρίσκομαι. Η οικογένεια των συνταξιούχων είναι πολύ μεγάλη και με την παρουσία σας θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Τα σχέδια μας είναι πολλά. «Κανείς Μόνος». Σας περιμένουμε λοιπόν στις 13 Οκτωβρίου όπου θα γίνει η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για τη νέα διοίκηση. Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της κ. Τσολακίδου είναι: Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Γουργιώτου- Παυλίδου Τασούλα, Ησαϊα- Πεντέρη Ελένη, Ισκά Ελένη, Μεγγίδης Αθανάσιος, Μανασίδης Στέλιος, Σιδηράτου Χαρούλα, Τσολακίδου Έλλη. Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Δεμίρη Έφη, Κομνηνού Έλσα Τσιλελίδου Έλλη, Εφορευτική Επιτροπή, Ραγκαζα Ζαφειρούλα, Ζιώγα Άσπα. Αντιπρόσωποι: Τσολακίδου Έλλη, Πεντέρη Ησαϊα Ελένη.

Προηγούμενο άρθρο

Μετά την έκθεση το… προεκλογικό τρέξιμο

Επόμενο άρθρο

Η Νοέλ Μπάξερ σε εκδήλωση στην Καβάλα με ένα ντοκουμέντο!