• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Η Ισπανία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και βλέπει κούπα !

 Η Ισπανία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και βλέπει κούπα !

Το Σαββατοκύριακο που μόλις αφήσαμε πίσω μας ήταν ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με πολύ κίνηση στους δρόμους , πολλούς Βαλκάνιους τουρίστες , όλες οι παραλίες γεμάτες , οι ταβέρνες και τα καφέ.

Η θερμοκρασία σε λογικά για την εποχή επίπεδα και με  την πρόβλεψη ότι έτσι θα παραμείνει και αυτή την εβδομάδα.

Το πολύ μέχρι τους 32 με 33 βαθμούς.

 

Και ενώ οι περισσότεροι είναι στις παραλίες στο ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό επίπεδο ψάχνουν να βρούνε την λύση που θα βγάλει για άλλη μια φορά το κόμμα από την εσωστρέφεια που προκάλεσε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Ο Ανδρουλάκης μίλησε στην κεντρική επιτροπή του κόμματος την περασμένη Κυριακή και είπε εκλογές στις 6 Οκτωβρίου για την ανάδειξη νέου προέδρου με τον ίδιο να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Ο μεγάλος αντίπαλος του αυτή την φορά ο Χάρης Δούκας που ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές με την βάση του κόμματος προκειμένου να είναι αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα στις εσωτερικές εκλογές του Οκτώβρη.

Έτοιμος να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του σε αυτή την αναμέτρηση ο Παύλος Γερουλάνος ο οποίος είναι σίγουρο ότι και πάλι θα χάσει.

Μετά από πόσες αναμετρήσεις θα καταλάβει ο Παύλος ότι δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ;

 

Βέβαια αυτό το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας είχε και αρκετές πυρκαγιές με πιο σοβαρή αυτή στην Κερατέα που έκαψε και σπίτια.

4 πύρινα μέτωπα και οι ριπές των ανέμων να ξεπερνάνε τα 9 μποφόρ.

Η πυρκαγιά στην Κερατέα σύμφωνα με μαρτυρίες ξεκίνησε από μία κολώνα της ΔΕΗ.

 

Πυρκαγιές είχαμε το Σαββατοκύριακο και στην πόλη μας ευτυχώς με αίσιο τέλος τόσο στο περιστατικό  της Καρβάλης όσο και στο περιστατικό στον κόμβο της Γαληψού.

Στο δεύτερο περιστατικό είχαμε και δύο ρήψεις από ελικόπτερο.

 

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη Σέριφο άφησε πίσω της μεγάλες ζημιές και έσβησε όταν πλέον έφτασε στην θάλασσα το πρωί της επόμενης ημέρας.

 

Εξελίξεις περιμένουμε αυτή την εβδομάδα σε διοικητικό επίπεδο και για τον αγαπημένο μας ΑΟΚ που θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην δημιουργία ΠΑΕ έτσι ώστε η ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 να αρχίσει να χτίζεται σιγά – σιγά.

Κάποια εμπόδια που υπήρχανε  στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας φαίνεται ότι έχουν ξεπεραστεί προς απογοήτευση όσων περιμένανε το αντίθετο.

 

Η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο φετινό EURO είναι αυτή της Ισπανίας που φαίνεται να είναι και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει στην φάση των 8 την ομάδα της Γερμανίας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης