Dark Mode Light Mode

Η Καβάλα ζητά να διοργανώσει μια μεγάλη διεθνή έκθεση μουσικής

Η έκθεση WOMEX (World Music Expo) ενδιαφέρει την Καβάλα, ζητά να τη διοργανώσει σε επόμενο έτος. Η πρόταση της πόλης δια του Δήμου αφορά το εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη. Εν όψει των διαβουλεύσεων, αποφασίστηκε να φιλοξενηθούν στην πόλη μας:

«Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη γερμανική εταιρεία PIRANHA STUDIO, θα φιλοξενήσει 5 στελέχη της, κατά το διάστημα 1 και 2 Νοεμβρίου 2024, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης WOMEX (World Music EXPO), στην Καβάλα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα καθοριστεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της Έκθεσης, στο συνεδριακό κέντρο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΔΥΡΗΣ». Η Έκθεση WOMEX συνιστά το σπουδαιότερο ετήσιο γεγονός του διεθνούς προγράμματος μουσικής υποστήριξης και ανάπτυξης, με έδρα το Βερολίνο (από το 1994) και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μουσικές πλατφόρμες δικτύωσης, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα μουσικών ειδών.

Πλαισιώνεται από ποικίλο πρόγραμμα σεμιναρίων, ενημερωτικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, κινηματογραφικών προβολών και συναυλιών, με απώτερο σκοπό την προαγωγή της πολιτιστικής πολυμορφίας και την υποστήριξη της παγκόσμιας κινητικότητας καλλιτεχνών και μουσικών φορέων».

Προηγούμενο άρθρο

Χάνονται περιουσίες! Σφαγή τουλάχιστον 4.000 ζώων στο Ν. Καβάλας

Επόμενο άρθρο

4 φωτογράφοι εκθέτουν φωτογραφίες τους στο Aparto Bistro Cafe – Bar