Dark Mode Light Mode

Η KavalaExpo 2024 όπως την είδαν οι εκθέτες

Και φέτος η εταιρία «Bloukos» (με έδρα την Καβάλα) συμμετείχε στην έκθεση του Επιμελητηρίου. Στην KavalaExpo 2024.

Η κ. Δέσποινα Μπλούκου σχολίασε τη διοργάνωση, στην οποία η εταιρία είχε παρουσία για 3η συνεχόμενη χρονιά. Σα να λέμε η έκθεση όπως την είδαν οι εκθέτες. Αυτοί που συμμετείχαν.

Η συνέντευξη

Ερ: Είχε εκθέτες, είχε κόσμο η φετινή Έκθεση; Πως την κρίνετε;

Απ: Θεωρώ ότι ήταν μια επιτυχημένη Έκθεση. Εμείς συμμετείχαμε για 3η συνεχόμενη χρονιά, οπότε μπορώ να συγκρίνω κάποια πράγματα με τις προηγούμενες εκθέσεις. Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, ωστόσο πάντα μπορούν να υπάρξουν μικρές βελτιώσεις. Ο κόσμος ήταν αρκετός, ειδικά τη μέρα του Σαββάτου και της Κυριακής το βράδυ η προσέλευση ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική. Στα εγκαίνια θεωρώ ότι είναι καλύτερο να γίνει μια συναυλία. Το προτείνουμε για την επόμενη χρονιά για να έρθει περισσότερος κόσμος και το βράδυ των εγκαινίων της έκθεσης.

Ερ: Λέτε ότι οι παράλληλες εκδηλώσεις και οι συναυλίες πρέπει να γίνονται όλα τα βράδια της Έκθεσης;

Απ: Ακριβώς. Με τις συναυλίες υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου. Βοηθάει το ένα, το άλλο. Έρχονται για τη συναυλία, βλέπουν και την έκθεση.

Ερ: Αν αυτό το κτίριο της έκθεσης δεν ήταν στη Ν. Καρβάλη αλλά σε μια περιοχή πιο κοντά στην Καβάλα, θα είχε περισσότερο κόσμο;

Απ: Ενδεχομένως να είχε κάποια διαφορά αλλά αντίστοιχο κτίριο σαν αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχει. Κάποιος που θέλει να έρθει, θα έρθει και μέχρι τη Νέα Καρβάλη. Η μετακίνηση είναι ένα θέμα. Ωστόσο υπάρχουν και δρομολόγια λεωφορείων που μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο. Δεν είναι δύσκολο για κάποιον να έρθει στη Νέα Καρβάλη και να παρακολουθήσει την Έκθεση και τις συναυλίες που γίνονται στο χώρο.

Ερ: Σε τι κατάσταση είναι το κτίριο, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο μια φορά το χρόνο. Μόνο τις μέρες για την έκθεση.

Απ: Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ειδικά βάση των συνθηκών, θεωρώ ότι όλα λειτούργησαν άψογα. Εμείς τουλάχιστον δεν είχαμε πρόβλημα, ούτε σαν εκθέτες, ούτε σαν επισκέπτες όταν είδαμε γενικά την Έκθεση. Τα άλλα περίπτερα κτλ. Νομίζω ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Δεν άκουσα και παράπονα από άλλους Εκθέτες και επισκέπτες. Κύλησαν όλα ομαλά. Αν και του χρόνου δοθεί η ίδια ή και μεγαλύτερη βαρύτητα, θα πάνε όλα καλύτερα.

Ερ: Πιστεύετε ότι πρέπει να επιτρέπονται οι πωλήσεις ή να είναι η μορφή της έκθεσης όπως ήταν παλαιότερα;

Απ: Σίγουρα οι πωλήσεις δίνουν μια άλλη χροιά στην έκθεση. Ωστόσο είναι και αυτό ένα μέρος της. Καλό θα ήταν να υπάρχουν εκθέτες του κλάδου της παροχής υπηρεσιών, ώστε να μπορεί να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Είναι κάτι το οποίο δεν το βρίσκεις τόσο εύκολα στην αγορά. Κάποιος θα έρθει γιατί θα δει κάτι καινούργιο, κάτι το οποίο ενδεχομένως θα δυσκολευτεί να το βρει στην αγορά. Να κλείσει κάποιο ραντεβού, να κάνουμε κάποια συνάντηση, να μιλήσουμε άμεσα, να δούμε τα προβλήματα τους ,να τους δείξουμε τις υπηρεσίες μας.

Ερ: Οι διοργανωτές μοιράζουν ένα χαρτί και εσείς οι εκθέτες γράφετε τις απόψεις σας σ` ένα έντυπο.

Απ: Είναι ένα ερωτηματολόγιο. Είχε να κάνει με την ικανοποίηση μας όσον αφορά την παροχή των υπηρεσιών της Έκθεσης. Πως δηλαδή θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Αν είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Αν θεωρούμε ότι ήταν ανταποδοτική η Έκθεση με βάση τις προσδοκίες που είχαμε. Και αν έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε.

Προηγούμενο άρθρο

Η κατάκτηση του κάστρου της Παναγίας: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου

Επόμενο άρθρο

Οι μαθητές του Ν. Καβάλας προσαρμόστηκαν στην απαγόρευση χρήσης του κινητού τηλεφώνου