Dark Mode Light Mode

Η Λέσχη Ποντίων ευχαριστεί και συγχαίρει

Ευχαριστούμε θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας για την πολύχρονη και άριστη συνεργασία στην ανάθεση μας για την διοργάνωση της Ποντιακής βραδιάς της Λευκής Νύχτας στην πόλη μας.

Υπέροχη βραδιά παράδοσης και πολιτισμού. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κεντρική πλατεία, αψηφώντας τη βροχή διασκέδασε και χόρεψε στους ρυθμούς της ποντιακής μας παράδοσης με τον αγαπημένο μας Αλέξη Παρχαρίδη στο τραγούδι, τον Αντώνη Σιδηρόπουλο στη λίρα, τον Τάσο Κεκρίδη και Θοδωρή Αλεξιάδη στα νταούλια, Πόλη Σοπιάδη στα πλήκτρα και ηχητική κάλυψη, αποδεικνύοντας ότι η σχέση των ανθρώπων με τον πολιτισμό του πόντου είναι η ζωογόνος δύναμη των Ελλήνων που δεν ξεχνά τις ρίζες του!

Συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας , στο Επιμελητήριο ,στο Δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για την διοργάνωση των δράσεων της Λευκής Νύχτας της πόλης μας!

Θερμές ευχαριστίες στα μέσα Μ.Μ.Ε. για την κάλυψη και την συμβολή τους στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και σε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του και συμμετείχε στην ποντιακή βραδιά της πόλης μας!

Προηγούμενο άρθρο

Εύα Οικονόμου – Βαμβακά: «Το ρίσκο είναι το μόνο που μπορεί να μας πάει μπροστά»

Επόμενο άρθρο

Αντιμετωπίζονται εκκρεμότητες Δημωφέλειας, Δ. Ωδείου και «Αλληλεγγύης»