Dark Mode Light Mode

Η μεγάλη μέρα έφτασε: Το Cosmopolis Festival επιστρέφει και γιορτάζει τα 17α γενέθλιά του!

Έναρξη Cosmopolis Festival 2024

 Η μεγάλη μέρα έφτασε! Το Cosmopolis Festival επιστρέφει σήμερα και γιορτάζει τα 17α γενέθλιά του με την εναρκτήρια συναυλία του 2024 με τον Σωκράτη Μάλαμα και την Ιουλία Καραπατάκη.

Όλες οι συναυλίες θα φιλοξενηθούν στην εμβληματική πλατεία Μωχάμετ Άλη, στην κορυφή της παλιάς πόλης της Καβάλας, η οποία για έξι μέρες θα αποτελέσει την καρδιά της γιορτής του φετινού Cosmopolis Festival.

Για έξι μέρες, η πόλη μας θα γεμίσει ρυθμούς και μελωδίες καταξιωμένων μουσικών από την Ελλάδα, τη Σερβία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, την Κούβα, την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα.

Το φετινό line-up έχει ως εξής:

Οι παράλληλες δράσεις του CosmopolisFestival θα λάβουν χώρα από 29 Ιουλίου μέχρι 3 Αυγούστου. Το CosmoKids περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, ενώ τα Cosmo Workshops καλούν τους φίλους του φεστιβάλ να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά εργαστήρια φωτογραφίας, χαρακτικής, κολάζ, κεραμικής και κοσμήματος.

Το Thessaloniki Animation Festival γιορτάζει τα δέκατα του γενέθλια και θα παρουσιάσει animations για παιδιά και ενήλικες, ενώ το Cosmo Cinema θα προβάλλει ταινίες από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, τον Χονγκ Κονγκ,τη Φινλανδία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Στη σκηνή του Cosmo Dances θα εμφανιστούν χορευτικές ομάδες, συναυλίες και performances, ενώ τα StreetEvents θα γεμίσουν την οδό Θεοδώρου Πουλίδου με νότες, χρώματα και γέλια.

Τέλος, το Street Food & Bazaar θα προσφέρει γεύσεις και μοναδικά προϊόντα, ενώ το Cosmo Cuisine υπόσχεται να καταπλήξει τον ουρανίσκο των φίλων του φεστιβάλ. Για περισσότερες πληροφορίες σxετικά με το Cosmopolis Festival 2024, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ cosmopolisfestival.gr.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Ομιλία Αγγελικής Δεληκάρη στη Βουλή για το Ψηφιακό Φροντιστήριο και το Σ/Ν του Υπ. Παιδείας (video)

Επόμενο άρθρο

Οι ωραιότερες παραλίες στη Θάσο: Πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, διάφανα νερά