Dark Mode Light Mode

Η ΝΔ έκοψε βασιλόπιτα αλλά φλουρί δε βρέθηκε! (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο Lucy η πρώτη εκδήλωση της ΝΔ Καβάλας για το 2024.

Περιελάμβανε κοπή βασιλόπιτας, την πολιτική ομιλία του βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα. Τον κ. Γκιουλέκα προλόγισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Μπάμπης Δράκος.

Από πολιτικής πλευράς ο στόχος επετεύχθη. Αναφέρθηκαν και προβλήθηκαν οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης χωρίς να κρυφτούν τα προβλήματα και οι αδυναμίες. Η αίθουσα, η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου δεν γέμισε.

Θα λέγαμε ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν οι ευρισκόμενοι «εντός του πρωτοκόλλου» και λίγοι πολίτες. Λιγότεροι σε σχέση με προηγούμενες αντίστοιχες εκδηλώσεις. Ρόλο φυσικά έπαιξαν και οι καιρικές συνθήκες που δεν ήταν καλές. Σε σχέση με τους παρόντες θα ξεχωρίζαμε τον ευρωβουλευτή Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη.

Ο κ. Τοψίδης ήταν συνεχώς κοντά στους Αντιπεριφερειάρχες του και αρκετούς υποψηφίους του στις πρόσφατες εκλογές. Έγινε δεκτός με πανηγυρικό τρόπο αν και «αντάρτης» των εκλογών. Συνδέθηκε αμέσως με το ακροατήριο και τους ανθρώπους της εκδήλωσης ενώ η άλλη πλευρά (εκλεγμένοι και υποψήφιοι Μέτιου) απουσίαζαν εντελώς!

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης βγήκε πολλές φωτογραφίες, είδε παλιούς του φίλους κι όπως άφησε να εννοηθεί θα είναι μία ακόμη φορά υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Στην κοπή της βασιλόπιτας τα λόγια ήταν ελάχιστα.

Έτσι η διαδικασία προχώρησε γρήγορα, όπως ζήτησαν οι εκπρόσωποι της νομαρχιακής. Τυχερό νόμισμα παρά τις έρευνες που έγιναν, δεν βρέθηκε. Κλήθηκαν και έλαβαν κομμάτι οι 4 βουλευτές, ο κ. Τοψίδης, ο κ. Μαρκόπουλος, η κ. Βρανά, η κ. Αθανσιάδου, ο κ. Παυλίδης κτλ. Το κομμάτι του πρώτου βαθμού της αυτοδιοίκησης έλαβε ο Μάκης Παπαδόπουλος!

Η διάρκεια της εκδήλωσης δεν ήταν μεγάλη και σε αντίθεση με προηγούμενες, δεν ήταν κουραστική. Στην άφιξη τους στην αίθουσα τα στελέχη και οι φίλοι του κόμματος πλήρωναν- αν ήθελαν- 10 ευρώ για πρόσκληση και ενίσχυση της νομαρχιακής επιτροπής. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας πατέρας Ευάγγελος Υφαντίδης.

Προηγούμενο άρθρο

Μάλλον Πέμπτη έρχεται το νέο πυροσβεστικό πλοίο

Επόμενο άρθρο

«Θέλουμε να δούμε διάθεση και δουλειά που δεν την είδαμε ως τώρα»