Dark Mode Light Mode

Η Νίκη Καβάλας στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Με τη χάρη του Θεού και τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου, η ΝΙΚΗ Καβάλας μπαίνει από αύριο στον αγώνα προς υποστήριξη των αδελφών μας που ταλανίζονται από τις πλημμύρες.

Αύριο λοιπόν, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 17:00-19:00 και για ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στην πάροδο Βελισσαρίου 1, δίπλα στην Αίθουσα του Αγίου Ιωάννη στην κατηφόρα θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης. Η είσοδος βρίσκεται στην πολυκατοικία στα αριστερά μέσα στο μοναδικό στενό της κατηφόρας. Το κουδούνι γράφει “ΝΙΚΗ” και η πόρτα της αίθουσας είναι στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Μπαίνοντας αριστερά από έξω έχει το σήμα της ΝΙΚΗΣ.

Φέρνουμε:

  • τρόφιμα μακράς διάρκειας που δεν θέλουν ψυγείο,
  • φάρμακα όπως στην φωτογραφία που ανέβηκε στην ομάδα,
  • είδη παιδικής και μωρουδιακής φροντίδας (μωρομάντηλα, πάνες, μωρουδιακούς φυσικούς όρους κτλ),
  • κουβέρτες και λοιπά κλινοσκεπάσματα,
  • πιάτα και ποτήρια μιας χρήσης,
  • νερό εμφιαλωμένο.

Επειδή απαιτούνται πολύ μεγάλες ποσότητες, λόγω όγκου και δυσκολίας στη μεταφορά τόσο δικής σας όσο και από την Καβάλα προς τους πληγέντες, προτείνουμε να προτιμήσετε τη μεταφορά χρημάτων, μετά από συνεννόηση μαζί μας στο: 6993089888, μέσω Σκλαβενίτη ή άλλης αλυσίδας προς αντίστοιχα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αγοραστεί νερό από τα εκεί στελέχη της ΝΙΚΗΣ.

Την απόδειξη που θα πάρετε, θα μας την φέρετε ή θα μας τη στείλετε σε ευκρινή φωτογραφία, προκειμένου να καταχωρηθεί στα βιβλία, για να μην υπάρξει υπόνοια σπατάλης ή κλοπής.
Φυσικά, μπορείτε να φέρετε εμφιαλωμένο νερό και να το στείλουμε! Όποιος θέλει να βοηθήσει χρηματικά, θα πρέπει να κάνει το ίδιο, όπως για το νερό.

Εκ της συντονιστικής επιτροπής Φίλων ΝΙΚΗΣ Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Η Ελληνική Αστυνομία βρέθηκε στα δημοτικά σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης

Επόμενο άρθρο

Ο αγιασμός σε σχολεία του Δήμου Καβάλας (φωτογραφίες)