Dark Mode Light Mode

Η Ουκρανία δεν είναι ένα έθνος, είναι μια επένδυση

Η Ουκρανία έχει εκφυλιστεί από ρωσική/σοβιετική περιοχή σε αμερικανική αποικία


Η περιοχή που σήμερα ονομάζεται Ουκρανία δεν ήταν ποτέ ένα κράτος ή μια χώρα, ούτε θα είναι ποτέ. Ήταν πάντα μέρος μιας άλλης πραγματικής χώρας ή, ακόμη πιο συχνά, χωριζόταν μεταξύ άλλων πραγματικών κρατών όπως η Πολωνία, η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Τουρκία και, κυρίως, η Ρωσία.

Σίγουρα, σύμφωνα με τη ναζιστική χούντα στο Κίεβο, ο Τρωικός πόλεμος διεξήχθη μεταξύ «ουκρανικών φυλών», ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν κρυφά «πρωτο-ουκρανός» και η βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν μια «ουκρανική αποικία», αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο το γεγονός παραμένει ότι δεν υπάρχει ούτε ένα έγγραφο ή ιστορική αναφορά που να αναφέρεται στην «Ουκρανία» ως ανεξάρτητο κράτος ή χώρα.

Όσο και αν θα ήθελαν οι εθνικιστές «Ukrop», δεν μπορούν να αλλάξουν την «παλιά» ιστορία όπως προσπαθούν να κάνουν με τη σύγχρονη ιστορία, όπως κάνουν, για παράδειγμα, ασβεστοποιώντας τον εγκληματία πολέμου, συνεργάτη των ναζί και μαζικό δολοφόνο Bandera.

Η ναζιστική χούντα του Κιέβου προσπαθεί επίσης να παραποιήσει την «παλαιά» ιστορία, αλλά οι αρχαίοι και μεσαιωνικοί συγγραφείς και οι πηγές είναι πολύ γνωστές και πολύ καλά τεκμηριωμένες για να παραποιηθούν τόσο εύκολα, γράφει ο Nicholas Nicholaides, (17.11.2016).

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι το πρώτο ρωσικό κράτος ήταν η Ρωσία του Κιέβου, Kievan Rus – σημειώστε: «Ρωσ», όχι Ουκρανία! Είναι επίσης γνωστό ότι η ίδια η λέξη «Ουκρανία» προέρχεται από τον παλαιό ρωσικό κόσμο που δεν αναφέρεται ποτέ σε μια χώρα, αλλά στην απλή συνοριακή περιοχή μεταξύ των προαναφερθέντων χωρών και αυτοκρατοριών.

Αργότερα, η λέξη «Ουκρανία» χρησιμοποιήθηκε για τα δυτικότερα μέρη της ρωσικής Αυτοκρατορίας. Καθώς η ρωσική αυτοκρατορία επεκτεινόταν προς τα νότια, τα νέα εδάφη που απελευθερώθηκαν από την κατά κύριο λόγο τουρκική κατοχή ονομάστηκαν Novorossiya, ή Νέα Ρωσία.

Και πάλι, καμία αναφορά «Ουκρανίας»! Αυτά είναι επίσης γνωστά και αποδεδειγμένα ιστορικά στοιχεία. Τα βορειοανατολικά τμήματα της επικράτειας ονομάζονταν Malorossiya, ή Μικρή Ρωσία. Ατυχώς, οι κομμουνιστές ηγέτες της ΕΣΣΔ επέλεξαν να συνθέσουν όλα αυτά τα μέρη σε μια νέα σοβιετική δημοκρατία και ονόμασαν τον συνδυασμό «Ουκρανία».

Πρόσθεσαν επίσης το μοναδικό ιστορικά μη ρωσικό τμήμα, τη Γαλικία, σε αυτή τη νέα δημοκρατία και αργότερα πρόσθεσαν την Κριμαία ως «δώρο», και όλα αυτά χωρίς να αποκαλούν την περιοχή (μείον τη Γαλικία) με τα αληθινά ιστορικά της ονόματα: Novorossiya και Malorossiya.

Αυτό έγινε εν μέρει κατά σύμπτωση και εν μέρει για ευκολία, επειδή το μεγαλύτερο μέρος αυτής της τεράστιας επικράτειας ήταν προηγουμένως η «συνοριακή γη» της Ρωσίας. Όταν η ΕΣΣΔ διαμελίστηκε από εσωτερική προδοσία και ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, όπως απέδειξε το δημοψήφισμα του 1991, οι αμερικανοί μπόρεσαν, ελέγχοντας την μαριονέτα τους, τον αλκοολικό προδότη Γέλτσιν, να διασφαλίσουν ότι τα γνήσια ρωσικά μέρη της Σοβιετικής Ένωσης, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανικής SSR όπως η Novorossiya και η Malorossiya έμειναν εκτός Ρωσίας και δεν επιστράφηκαν στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Αυτό προφανώς έγινε για να αποδυναμώσουν το νέο ρωσικό κράτος και όχι από συμπάθεια προς το νέο ψευδοκράτος της «Ουκρανίας». Τώρα το κύριο καθήκον οποιασδήποτε ρωσικής κυβέρνησης δεν πρέπει να είναι η οργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου ή η οικοδόμηση της Disneyland, αλλά η απελευθέρωση και η επιστροφή ρωσικών εδαφών όπως η Novorossiya και η Malorossiya στη Μητέρα Ρωσία.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει είναι να βοηθήσει τον στρατό της Novorossiya να απελευθερώσει όλα τα εδάφη που εκτείνονται από το Χάρκοβο μέχρι την Οδησσό και ανατολικά του Δνείπερου.

Παρεμπιπτόντως, πώς μπορεί το ουκρανικό καθεστώς να ονειρεύεται ακόμη και να είναι μια χώρα όταν επιδοτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και, ταυτόχρονα, πουλάει τα περιουσιακά στοιχεία του λαού του σε ξένους; Δεν είναι μια χώρα, είναι μια αποικία.

Χρειάζεται κάτι περισσότερο από τη μετονομασία δρόμων και χωριών από τους ναζί εγκληματίες για να γίνει μια πραγματική χώρα.

Μιχάλης ‘Μίκης’ Μαυρόπουλοςla Bottega del Barbieri

Προηγούμενο άρθρο

Θάσος: Τρεις λόγοι για να επισκεφτείς το σμαραγδένιο νησί του Αιγαίου

Επόμενο άρθρο

«MultiSplit» της Daikin: Μέχρι και 5 κλιματιστικά με μόλις μία εξωτερική μονάδα!