Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Η παράταση της τουριστικής περιόδου συνδέεται άμεσα με την καιρική παράταση του καλοκαιριου
Ο Δήμος Καβάλας ετοιμάζει τη νέα πιάτσα, οι Ταξιτζήδες αρνούνται να μετακινηθούν

Η παράταση της τουριστικής περιόδου συνδέεται άμεσα με την καιρική παράταση του καλοκαιριου

Η καλύτερη είδηση με την οποία ξεκινάει σήμερα η στήλη είναι η πρόβλεψη του καιρού για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε και θα έχει  Φθινοπωρινές δροσιές από τα παλιά …

Μετά από αρκετές ημέρες με θερμοκρασίες πάνω από τους 33 βαθμούς που μας ταλαιπώρησαν αφάνταστα επιτέλους δροσιές απολαυστικές.

Επιτέλους θα κοιμόμαστε σαν άνθρωποι και όχι με την βοήθεια αιρκοντίσιον και ανεμιστήρων.

 

Μήπως ο Στέφανος Κασσελάκης με όλα αυτά που κάνει μετά την έκπτωση του από αρχηγός του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει τον πραγματικό του εαυτό ;

 

Τελικά το καιρικό φαινόμενο “Boris” ταλαιπώρησε περισσότερο τις χώρες της Κεντιρκής και Ανατολικής  Ευρώπης παρά την χώρα μας.

Στην Πολωνία σημειώθηκαν φονικές καταιγίδες και πλημμύρες ενώ χιλιάδες νοικοκυριά μείνανε χωρίς ρεύμα.

 

Η παράταση της τουριστικής περιόδου φέτος συνδέεται σίγουρα και με την παράταση του καλοκαιριού αφού όσο οι θερμοκρασίες θα είναι καλοκαιρινές οι Βαλκάνιοι τουρίστες θα δυσκολεύονται να επιστρέψουν στις χώρες τους.

 

Το συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ του ΜΕΓΚΑ  και την Ανθή Βούλγαρη «Μαμά έρχομαι» που γυρίστηκε με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών  εδώ και λίγες ημέρες και στο  συνδρομητικό NETFLIX.

 

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ (αυτή την εποχή)  Νίκου Παππά το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι ερωτήσεις για τα εσωκομματικά του κόμματος  αφού κανείς από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα ενός κόμματος που έχει πάρει φόρα κατηφόρα και πολύ δύσκολα , τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια θα έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με την διακυβέρνηση της χώρας.

 

Αντίθετα στο ΠΑΣΟΚ όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι γνωρίζουν καλά ότι στις επερχόμενες εκλογές οι φίλοι του κόμματος δεν θα επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο αλλά ενδεχομένως και τον επόμενο πρωθυπουργό.

 

Από την ταμπέλα στην είσοδο του Παληού (ερχόμενοι από Καβάλα) έχει εξαφανιστεί το τσιμεντένιο κολωνάκι και η ταμπέλα έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα δέντρο.

Είναι και αυτή μία λύση αλλά παραμένει το μυστήριο με την εξαφάνιση της κολώνας.

 

Ούτε ένας από το πολυπληθές τεχνικό τημ του Ολυμπιακού δεν διαπίστωσε από αυτή τη φετινή ομάδα λείπει ένα δεκάρι ;

Η ομάδα πάσχει δημιουργικά της λείπει η κάθετη πάσα και προσπαθεί να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες με σέντρες και γιόμες!

Κρίμα για μια ομάδα που κοστίζει τόσα εκατομμύρια.

 

Αντίθετα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δείξανε στο μεταξύ τους προχθεσινό παιχνίδι της ΤΟΥΜΠΑΣ ότι αγωνιστικά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Ο Δήμος Καβάλας ετοιμάζει τη νέα πιάτσα, οι Ταξιτζήδες αρνούνται να μετακινηθούν